Robben misser VM

Den hollandske Bayern stjerne kan se frem til seks uger væk fra fodbolden, efter han pådrog sig en knæskade i onsdagens pokalkamp mod FC Augsburg. Dermed misser stjernen VM for klubhold

Robben kan se frem til seks uger på sofaen, efter han blev skadet i midtugens pokalkamp mod Augsburg (Foto: AP)
Robben kan se frem til seks uger på sofaen, efter han blev skadet i midtugens pokalkamp mod Augsburg (Foto: AP)

Skanninger viser, at den knæskade Arjen Robben pådrog sig i midt ugens pokalkamp mod FC Augsburg holder den hollandske kantspiller ud de næste seks uger.

Det skriver bundesliga.com

I pokalkampen, som Bayern vandt 2-0, blev Robben stemplet voldsomt på knæet.

Se også: Bondes tip: Tre stortalenter du skal nyde ved VM

Dermed skal den giftige kantspiller heller ikke gøre sig nogen forhåbninger om, at komme til at spille nogen rolle ved VM for klubhold, der afholdes senere i denne måde.

Hovedpersonen er selvsagt skuffet over ikke at kunne være med i turneringen, hvor det formstærke mandskab spåes gode chancer for at vinde.

Se også: Eriksen tilbage på træningsbanen

- Jeg er naturligvis enormt skuffet. Jeg har spillet utrolig godt frem til nu og har nydt hver en kamp, men jeg kommer tilbage efter skaden og hjælper holdet med at nå vores mål for sæsonen, siger den uheldige sydtyske yndling til hjemmesiden uden dog at afsløre, hvad sæsonens mål er.

I pokalkampen blev danske Pierre Emil-Højbjerg i øvrigt skiftet ind i de døende minutter, men kunne ikke andet end hjælpe et formstærkt Bayern mandskab med at cruise 2-0 sejren hjem.

0 kommentarer
Vis kommentarer