Ramt af tragedie: Verdensstjerne mistede sit nyfødte barn

Den hollandske HSV-profil, Rafael van der Vaart, er blevet ramt af en familietragedie og spiller derfor ikke lørdag eftermiddag

Rafael van der Vaart er ramt af en frygteligt tragedie, da han og kæresten har mistet deres barn under fødslen. (Foto: AP)
Rafael van der Vaart er ramt af en frygteligt tragedie, da han og kæresten har mistet deres barn under fødslen. (Foto: AP)

Der er ikke noget at sige til, at Rafael van der Vaart ikke er en del af Hamburger SV-truppen, der lørdag eftermiddag tager imod Augsburg i Bundesligaen.

Den hollandske midtbaneprofil er ifølge Bild Zeitung blevet ramt af en familietragedie, da han og kæresten, Sabine Engizek, har mistet et barn i forbindelse med fødslen torsdag eftermiddag.

Van der Vaarts bedre halvdel, der tidligere været gift med den nuværende Brøndby-spiller, Khalid Boulahrouz, var kun fem måneder henne i sin graviditet, og det var en rift i livmoderens fosterhinde, der forårsagede, at barnet blev dødfødt.<br /><br /><p>Bild Zeitung skriver, at parret har udtalt, at deres datter kom til verden på et hospital i Hamburg uden mulighed for at overleve.</p><p>Van der Vaart og kæresten har været i et forhold siden marts og flyttede sammen få måneder efter, de indledte deres kærlighedaffære. I oktober bekendtgjorde de, at de ventede barn, og at forberedelserne i denne forbindelse spolerede planerne om et eventuelt bryllup de to imellem.</p><a id="_42965c3a-d92a-48d1-8add-d0a07bb5101f" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/tyskfodbold/article4609007.ece">Robben misser VM</a><br /><br /><p>- Vi har haft nok at gøre med graviditeten og den risiko, der er forbundet hermed, sagde Sabia Boulahrouz i et interview med magasinet Privé.</p><p>- Det vigtigste er, at jeg kan bringe barnet sundt til verden.</p><p>Skæbnen ville, at det ikke blev tilfældet, og det er ikke første gang, at den 35-årige fodboldfrue er del i en familiær tragedie. I 2008 fik hun således et dødfødt barn.</p><a id="_08a90821-f668-4d02-97c6-20eebf5a983a" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/tyskfodbold/article4608396.ece">Schalke tæt på Sidney Sam og ny keeper</a><br /><br /><p><b>Opbakning fra klub og ekskone</b><br /> Sportsdirektøren i Hamburger SV, Oliver Kreuzer, meddeler på <a href="http://www.hsv.de/saison/meldungen-saison/bundesliga/saison-20132014/van-der-vaart-gegen-augsburg-nicht-im-kader/">klubbens hjemmeside</a>, at man fra arbejdsgiverens side føler med Van der Vaart og vil støtte ham bedst mulig i den svære periode.</p><p>- Hans situation er meget tragisk. I sådanne øjeblikke er fodbold ikke vigtigt. Der er ting, der altid kommer først. Han er i første omgang fritstillet og får enhver form for støtte fra os, siger Oliver Kreuzer.</p><a id="_60cb3912-5eb1-4590-996f-b3817d2c24e2" href="https://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/landsholdsfodbold/article4608904.ece">Tysk landstræner boykotter Ballon d'Or</a><br /><br /><p>Også Van der Vaarts ekskone, Sylvie Meis, har kondoleret offentligt, efter hun blev bekendt med tragedien. Det sker i et interview med den hollandske avis, <a href="http://www.telegraaf.nl/prive/22120958/__Sylvie_leeft_mee_met_Sabia__.html">De Telegraf</a>, hvor fotomodellen sender sine tanker til den hollandske landsholdsspiller og hans nuværende kæreste.</p><p>- Jeg kan ikke forstå, at det er sket for dem. Fra mit hjerte ønsker jeg Rafael og Sabia (Sabine Boulahrouz, red.) styrke til at bære dette store tab, siger Meis.</p><p>Det vides endnu ikke, hvor lang tid Rafael van der Vaart har tænkt sig at holde sig væk fra fodboldgerningen.</p><p>Indtil videre har han bedyret, at han ikke viger væk fra kærestens side under det traumatiske forløb, der netop har taget sin begyndelse.</p>
0 kommentarer
Vis kommentarer