Hollandsk stjerne tilbage i træning efter tragedie

Rafael van der Vaarts kone fødte i sidste uge et dødt barn, men allerede tirsdag var den hollandske fodboldspiller tilbage på træningsbanen i Hamburg

Rafael van der Vaart er tilbage på banen for HSV efter en familiær tragedie. (Foto: AP)
Rafael van der Vaart er tilbage på banen for HSV efter en familiær tragedie. (Foto: AP)

Rafael van der Vaart oplevede torsdag menneskets værste mareridt, da den hollandske landsholdsspillers kone gav fødsel til et dødt barn.

Tragedien spændte ben for HSV-stjernens deltagelse i weekendens Bundesligakamp mod Augsburg, og ved udgangen af den forgangne uge var det fortsat uvist, hvor lang tid van der Vaart skulle bruge på at bearbejde sorgen og holde sig væk fra sit hverv som professionel odboldspiller.

Se også: Ramt af tragedie: Verdensstjerne mistede sit nyfødte barn

Mens førstnævnte proces givetvis tager lang tid, er anden del af projektet om at komme tilbage til hverdagen godt i gang.

Således har midtbanespilleren bebudet, at han i dag vil være tilbage på træningsbanen sammen med de øvrige spillere fra det nordtyske mandskab. Det fremgår af klubbens hjemmeside.

Se også: Dortmund-fiasko: Hægtet af i guldkampen

- Jeg tror, det vil være godt for mig at træne med resten af holdet og på den måde komme på andre tanker, siger van der Vaart.

Hollænderens kreativitet og målfarlighed var savnet i weekendens kamp, hvor Hamburger SV led nederlag og derfor dumpede en enkelt plads ned i tabellen, hvor de lige nu er nummer 13.

Se også: Mere Bayern-vanvid - vinder 7-0 på udebane

Rafael van der Vaart har spillet 12 Bundesligakampe i denne sæson og nettet seks gange.

0 kommentarer
Vis kommentarer