William Kvist kan blive solgt i januar

Der er lagt op til storvask i VfB Stuttgart i januar, og William Kvist kan blive en del af den, efter han igen er røget af holdet i Bundesliga-klubben.

Det var lykken for William Kvist, at Bruno Labbadia i august blev erstattet af Thomas Schneider. Den nye træners tålmodighed med danskeren holdt imidlertid kun frem til weekenden, hvor Rani Khedira og Mortiz Leitner spillede de to defensive midtbanepositioner, så Kvist varmede altså bænk, selv om hans normale midtbanemakker, anfører Christian Gentner var ude med en skade.

Se også: Hollandsk stjerne tilbage i træning efter tragedie

I følge Stuttgarter Zeitung kan William Kvist blive en del af en større udrensning i januars transfervindue, fordi han ikke har udnyttet sin chance under Schneider, efter han reelt var væk i sommer, da Bruno Labbadia stadig var træner. Kvist er ikke den leder på banen, han var, da han kom til klubben fra FC København, og idet han formentlig ikke spiller i wekenden mod Wolfsburg, kan han have spillet sin sidste kamp for Stuttgart.

Se også: Ribery varmer op til Ballon d'Or med stor pris

Klubber som Olympiakos, Atletico Madrid, Betis Sevilla og Sevilla FC blev meldt interesseret i sommer, og interessen fra et par af de klubber kan måske leve endnu. Ellers vil han formentlig være et emne i et par af de lidt mindre Bundesliga-klubber, der skal på markedet i januar for at komme væk fra bunden, ligesom FC København formentlig vil prikke til ham og hans agent Ivan Marko Benes i forsøget på at lokke Kvist hjem til Jens Jessens Vej.

Se også: Bayern-stjerne: Citys angribere er dovne

Ud over William Kvist skriver den tyske avis, at også angriberen Mohammed Abdellaoue, der kom til i sommer fra Hannover, allerede kan være fortid i klubben. Christian Molinaro rejser formentlig hjem til Italien og finder en klub i Serie A, mens Martin Harnik kan blive solgt til en klub i Premier League. Derudover kan Tunay Torun, Patrick Funk og Benedikt Röcker blive skippet videre.

0 kommentarer
Vis kommentarer