Bundesligastjerne i blodigt slagsmål med kæresten

Braunschweig-profilen Dominick Kumbela har angiveligt tævet sin kæreste, og sagen er nu i hænderne på tysk politi

Domi Kumbela er havnet i alvorlige problemer med det tyske politi. (Foto: AP/Matthias Schrader)
Domi Kumbela er havnet i alvorlige problemer med det tyske politi. (Foto: AP/Matthias Schrader)

Dominick Kumbela er vant til at slå til, når chancen byder sig. I forrige sæson blev den congolesiske angriber topscorer i den næstbedste tyske række med 19 træffere og havde derfor stor andel i, at det lykkedes ham og Braunschweig at rykke op i Bundesligaen.

Her er holdet imidlertid løbet ind i den ene øretæve efter den anden, og mandskabet ligger derfor isoleret på sidstepladsen med blot otte point. Særligt scoringsmæssigt har det haltet siden ankomsten til Bundesligaen, hvor specielt Kumbela har haft svært ved at overføre skarpheden fra forrige sæson og indtil videre blot står noteret for to mål i 14 kampe.

St. Paulis  Gerald Asamoah (midten) kom i weekenden ud i noget rod med kvinder og knivstikkeri efter en tur på Reeperbahn lørdag efter en kamp. (Foto: AP) Tysk fodbold - 23. mar. 2011 - kl. 10:17 St. Pauli-stjerne i blodigt knivdrama

Alt det er dog bagateller i forhold til de problemer, der tirsdag aften ramte den 29-årige profil på den private front. Ifølge Bild skulle Kumbela ved denne lejlighed have deltaget i en blodig konfrontation med sin kæreste, Yvete, i parrets hjem i Braunschweig.

Avisen beretter, at politiet rykkede ud på opfordring af naboer, der havde slået alarm, og efter ordensmagten havde lagt vejen forbi parrets private gemakker, blev Kumbelas kæreste fragtet til et nærliggende hospital som følge af den dramatiske episode.

- Der blev konstateret skader på begge personer, siger en talsmand for politiet til Bild.

Se også: Fransk superstjerne: - Har dummet mig

Yvette har siden hospitalsbesøget indgivet en anklage mod Kumbela, som selv hævder, at det er kæresten, der er skyld i optrinnet. Dermed er det påstand mod påstand, og sagen skal nu sættes for en dommer.

Vendes blikket mod Kumbelas fortid, forekommer det sandsynligt, at der venter angriberens forsvarer en vanskelig opgave i det tyske retssystem. Således har congoleseren flere gange været på kant med loven i løbet af sit 29-årige liv.

I 2005 blev han taget i at ryge hash, mens hans spillede for Kaiserslautern, og året efter måtte han bøde med godt 85.000 kroner som følge af en anklage vedrørende aftalt spil i forbindelse med en regionalligakamp.

Se også: Van der Vaart bankede konen

I 2007 kulminerede Kumbelas katastrofekurs. Her blev fodboldspilleren idømt 14 måneders fængsel, efter han under et diskotekbesøg slog sin daværende gravide kæreste og en dørmand.

Selv om rækken af fejltrin er lang, og der nu er føjet endnu et trist kapitel til den samlede fortælling, er der fortsat opbakning til Kumbela fra angriberens arbejdsgiver. Braunschweig har allerede taget stilling i sagen, og klubledelsen tror på, at spilleren er uskyldig, indtil det modsatte er bevist.

- Vi har fuld tillid til Domi (Dominick Kumbela, red.), og han vil fortsat tage del i både træning og kamp, fortæller sportsdirektør, Marc Arnold, til Bild.

0 kommentarer
Vis kommentarer