Her er Dortmunds ønskeseddel

Robert Lewandowski tager til Bayern München til sommer, og Dortmund er i gang med at finde hans afløser. Lige nu træder fire navne frem i angriberjagten

Både Arsenal og Dortmund er varme på Diego Costa. (Foto: AP)
Både Arsenal og Dortmund er varme på Diego Costa. (Foto: AP)

Dortmund mister topscorer Robert Lewandowski til sommer, når hans kontrakt løber ud og skifter til Bayern München på en fri transfer. Men hvad gør Dortmund så uden den mand, der har lavet 65 mål i 114 Bundesliga-kampe?

Se også: Bundesligastjerne i blodigt slagsmål med kæresten

De finder selvfølgelig en ny angriber, som de håber, de kan få til at nå samme målrate, og i følge Bild er ønskeseddelen klar. Hoffenheims 21-årige hurtigløber Kevin Volland og Herthas colombianske goalgetter Adrian Ramos står højt på ønskelisten, og den tyske avis beretter, at Dortmund går efter at få én af dem og så købe en etableret angriber udefra, som har bevist sig på allerhøjeste niveau.

Se også: Bayern-profil: Svær finalekamp

Atletico Madrids Diego Costa og Portos Jackson Martinez er blandt de dyrere kandidater, som Dortmund skulle have udset sig.

I weekenden møder Dortmund Berlin-klubben Hertha, hvor de får mulighed for at se nærmere på Adrian Ramos, der udtaler sig i diplomatiske vendinger om den forestående kamp og Dortmunds interesse.

Se også: Surprise! Her er årets spiller i Bundesligaen

- BVB er en stor klub. Jeg tænker dog ikke over, at jeg skal præsentere mig selv overfor Dortmund, siger Ramos, der har kontraktudløb i sommeren 2015, hvorfor Hertha kan blive tvunget til at sælge til sommer for at score en god transfersum, hvis Ramos ikke vil forlænge.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer