Hertha Berlin choksejrede mod Dortmund

Dortmund er allerede langt efter Bayern München, og forspringet blev ikke mindre, da Jürgen Klopps tropper tabte hjemme til Hertha Berlin

(Foto: Frank Augstein/AP)
(Foto: Frank Augstein/AP)

Dortmund lå inden dagens opgør på en tredjeplads i Bundesligaen, men mere bekymrende var det, at førerholdet Bayern München var hele 12 point foran. Det forspring skulle Dortmund forsøge at reducere, da rækkens nummer syv Hertha Berlin gæstede Signal Iduna Park. Men lad det være sagt med det samme - det blev en frustrerende dag for Ruhr-klubben. 

Det startede ellers efter bogen, da Sebastian Kehl efter syv minutter sendte Marco Reus i dybden, og den tyske landsholdsspiller satte sikkert føringen i mål.

Men så begyndte det at gå galt for forhåndsfavoritterne. Efter 23 minutters spil lavede udeholdet en hurtig omstilling, og inde foran mål dukkede angriberen Adrian Ramos op og sendte bolden forbi Roman Weidenfeller i Dortmund-målet.

Det blev endnu værre for hjemmeholdet kort inden pausen, da midterforsvaren Marian Sarr kludrede gevaldig i det, og så kunne Sami Allagui opsnappe bolden og elegant bringe Hertha Berlin foran.

Trods et gevaldigt Dortmund-pres i anden halvleg fik hjemmeholdet ikke udlignet, og dermed bliver det nærmest umuligt for Jürgen Klopps tropper at true Bayern München i kampen om det tyske mesterskab. 

Derimod skal Dortmund nok fokusere på andenpladsen, og her var der lidt at glæde sig over, da Bayer Leverkusen noget overraskende tabte med 1-0 ude til Werder Bremen. Santiago Garcia blev matchvinder efter 74 minutters spil.

Hannover med Leon Andreasen fra start blev atter trukket med ned i nedrykningskampen, da det blev til et 2-1-nederlag ude til Freiburg, der dog stadig ligger under nedrykningsstregen med 14 point - fire mindre end Leon Andreasen og Hannover.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer