Bayern præsenterer Lewandowski på torsdag

En af fodboldens dårligst bevarede hemmeligheder offentliggøres på torsdag, melder polsk TV

Robert Lewandowski bliver præsenteret på torsdag i Bayern München (Foto: AP)
Robert Lewandowski bliver præsenteret på torsdag i Bayern München (Foto: AP)

Den polske stjernespiller Robert Lewandowski forlader Borussia Dortmund efter denne sæson, og det er lidt af en offentlig hemmelighed, at han skifter til Bayern München på en fri transfer. Den endelige bekræftelse er dog endnu ikke kommet fra nogle af de involverede parter. Den skulle imidlertid være lige på trapperne.

Ifølge en polsk TV-station afslører stjerneangriberen en af fodboldens dårligst bevarede hemmeligheder på fredag, når han officielt melder ud, at han har skrevet under på en kontrakt med Bayern München.

Den polske TV-station kan ikke helt præcisere, om Robert Lewandowski får en fire- eller fem-årig kontrakt med den altvindende tyske storklub, men det bliver angiveligt en af de to muligheder.

Bayern München forsøgte allerede i sommer at købe Lewandowski, men Dortmund ville ikke af med den polske stjernespiller, og umiddelbart er det ikke svært at forstå hvorfor. Robert Lewandowski har således scoret 11 mål i Bundesligaen i denne sæson, og det gør ham til delt topscorer med Hertha Berlins Adrian Ramos.

0 kommentarer
Vis kommentarer