Pierre-Emile Højbjerg: Klar til A-landsholdet

Pierre-Emile Højbjerg føler sig klar til landsholdsdebut på Morten Olsens mandskab

Pierre-Emile Højbjerg i aktion for det danske U17-hold sidste sommer mod Tyskland. (Foto: Henrik Schou)
Pierre-Emile Højbjerg i aktion for det danske U17-hold sidste sommer mod Tyskland. (Foto: Henrik Schou)

Pierre-Emile Højbjerg er klar til at tage det næste skridt i sin karriere. 

Den unge danske midtbanemand har allerede fået debut på Bayern Münchens førstehold, han er som 18-årig en del af U/21-landsholdet og nu melder han sig klar til 'det rigtige landshold'. 

Pierre-Emile Højbjerg føler sig således klædt på til en debut på Morten Olsens mandskab i 2014.

- Jeg føler mig klar til A-landsholdet. Det sagde jeg allerede for tre måneder siden. Jeg mener, at jeg er god nok, men det er op til træneren. Jeg forstår, at det handlerom at få spilletid på førsteholdet i sin klub, og jeg er glad for at være på U/21-landsholdet som det er nu. Vi har et godt hold og har gode muligheder for at komme til EM, siger Pierre-Emile Højbjerg til tipsbladet.dk.

Højbjerg: Jeg kan slå igennem i Bayern

Den unge Bayern-spiller er fuld af tro på egne evner, og han arbejder dagligt på at forbedre sig, så han kan komme i betragtning til nationalmandskabet. 

Bayern-anfører forventer utilfredshed i truppen

- Jeg ved, at jeg er klar, men jeg er glad for at være, hvor jeg er nu. Det handler om minutter og at være en del af førsteholdet, men der er også andre, der sidder på bænken, som er med. Jeg er godt på vej, og det er fint, at der er snak om A-landsholdet. Jeg ved, hvad jeg kan, og jeg tror på mig selv. Jeg tror på en lys fremtid for A-landsholdet, for vi har mange dygtige unge spillere, vi kan bygge på, siger Pierre-Emile Højbjerg. 

Skulle det lykkes Pierre-Emile Højbjerg er få debut inden sin 19-års fødselsdag i august, vil han være den første 18-årige til at få landsholdsdebut siden Viktor Fischer gjorde det i efteråret 2012. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk