Stuttgart-boss forstår Kvists utilfredshed

William Kvist er helt udenfor truppen i VfB Stuttgart, og sportsdirektør Fredi Bobic fortæller nu, at danskeren er utilfreds. Han forstår ham, men vil ikke garantere et klubskifte

William Kvist i landsholdslejren (Foto: Lars Poulsen)
William Kvist i landsholdslejren (Foto: Lars Poulsen)

William Kvist mistede sin plads i Stuttgart i slutningen af efterårssæsonen, og da de startede foråret op i weekendens kamp mod Mainz, var han end ikke med i Stuttgarts trup. Anfører Christian Gentner og Moritz Leitner blev foretrukket på den centrale midtbane, mens 20-årige Rani Khedira havde fået plads på bænken.

Den danske midtbanespiller er blevet sat i forbindelse med West Ham og Evian, men i følge Stuttgarter Zeitung er også Fulham interesseret i Kvist. Stuttgarts sportsdirektør Fredi Bobic forstår, at Kvist er utilfreds, men han vil ikke garantere, at de slipper ham.

- Jeg forstår godt, at William er utilfreds hos os, men det er heller ikke sådan, at vi skal slippe ham, siger Bobic til avisen.

Franske Evian lurer på at få William Kvist på en lejeaftale, der ikke koster dem andet end hans løn.

Samtidig ventes det, at Stuttgart i dag præsenterer manden, der på sigt skal afløse William Kvist. Den 18-årige ecuadorianer Carlos Gruezo ventes at blive præsenteret i klubben i dag efter at have været gennem lægetjekket i går.

VfB Stuttgart møder i aften Bayern München i den udsatte kamp fra efteråret. Her er Kvist formentlig igen udenfor truppen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer