Efter HSV-ballade: Vi er bange for fansene

300 tilhængere ventede lørdag udenfor Imtech Arena på Hamburger SV's spillere. Der opstod tumult, og anfører Rafael van der Vaart forklarer nu, at spillerne er bange for fansene

Rafael van der Vaart (Foto: AP)
Rafael van der Vaart (Foto: AP)

Hamburger SV har tabt seks kampe på stribe i Bundesligaen og er startet forårssæsonen med tre 0-3 nederlag. Holdet ligger under nedrykningsstregen, og efter opgøret lørdag hjemme på Imtech Arena mod Hertha Berlin ventede 300 rasende HSV-tilhængere udenfor stadion på trænere og ledere.

Tilhængerne råbte og smed med lightere, mønter, æg og æbler. De angreb sågar spillernes biler på parkeringspladsen udenfor stadion. Krisen er enorm i én af Tysklands største klubber, og anfører Rafael van der Vaart fortæller nu, at spillerne er bange for fansene.

- Det går slet ikke at angribe spillerne. Vi spillere var bange for fansene. Det går i knoglerne på vores unge spillere, siger Van der Vaart til Bild.

22-årige Jacques Zoua brød grædende sammen og måtte assisteres til omklædningsrummet, mens fansene fortsatte deres raseren udenfor stadion og kom i slagsmål med hinanden.

Hamburger SV's ledelse har efter weekenden nederlag bekræftet, at der stadig er tiltro til træner Bert van Marwijk, der ellers må hænge i en meget tynd tråd. Nu venter Bayern så i midtugen i pokalturneringen, inden den ekstremt vigtige kamp mod nummer sjok, Eintracht Braunschweig, på lørdag.

0 kommentarer
Vis kommentarer