Færdig til sommer

Hannover 96 har ikke lyst til at give Leon Andreasen en kontraktforlængelse, og derfor kan danskeren være fortid i klubben, når kontrakten udløber til sommer

Leon Andreasen skal formentlig finde sig en ny klub til sommer (Foto: Lars Poulsen)
Leon Andreasen skal formentlig finde sig en ny klub til sommer (Foto: Lars Poulsen)

Leon Andreasens fremtid er uvis i Hannover 96. Den løbestærke midtbanemand er sendt ud i kulden af Hannovers nye cheftræner, Tayfun Korkut, der kun benytter Andreasen i en reserverolle i Bundesliga-klubben.

De kontraktforhandlinger som i sidste uge var sat på stand-by, skulle nu helt være skrinlagt, skriver lokale Hannover Allgemeneine Zeitung. Det var ellers på plads i sommer. Leon Andreasen skulle have ny kontrakt i klubben, hvor han igen var blevet en afgørende faktor. Og det var kun detaljer, der manglede, før Leon Andreasen og Hannover 96 ville blive enige om en kontraktforlængelse.

Men siden er Mirko Slomka blev erstattet med Tayfun Korkut har tingene taget en drastisk ændring. Andreasen har kontraktudløb til sommer, med ifølge lokalavisen vil Korkut hellere bruge pengene på at bringe lejespillere som Artyom Rudnevs og Frantisek Rajtoral permanent til Hannover 96 samt hente et par forstærkninger til klubben.

Derfor ser det altså nu ud til, at Leon Andreasens fremtid ikke ligger i Hannover 96. Landsholdsprospektet er ikke en defensiv midtbanespiller efter Korkuts hoved, og danskerens skadeshistorik spiller ham også et puds i forhold til en forlængelse, da den tyrkiske træner tvivler på, om Andreasen uge efter uge kan løbe de 13 kilometer på den centrale midtbane.

0 kommentarer
Vis kommentarer