Dortmund sikrer permanent aftale med Real-lejesvend

Nuri Sahin skifter tilbage til Borussia Dortmund på en permanent karakter. Det bekræfter klubbens sportsdirektør ifølge flere kilder

(Foto: AP)
(Foto: AP)

For et par sæsoner var Nuri Sahin én af de hotteste fodboldspillere i Europa. Han havde enorme aktier i Dortmunds to flotte mesterskaber i 2011 og 2012, men så skiftede han til Real Madrid, hvor en skade hurtigt satte en stopper for en effektiv entre i den spanske kongeklub. Siden gik det med lejeaftale over Liverpool stadig uden succes, før han skiftede tilbage som lejesvend i to sæsoner til Dortmund.

De to år udløber til sommer, men Dortmund har benyttet sig af den købsoption, som blev tilføjet lejeaftalen i sin tid, og tilknytter til sommer Sahin permanent til truppen. Det bekræfter sportsdirektør Hans-Joachim Watzke ifølge flere kilder i Tyskland.

Sahin har siden skiftet tilbage til Dortmund spillet 59 kampe og scoret 5 mål. Han startede inde i den første kvartfinalekamp mod Real Madrid, der blev tabt 0-3. I returkampen måtte Sahin tilbringe alle 90 minutter på bænken.

0 kommentarer
Vis kommentarer