HSV lokker Leon Andreasen

Leon Andreasen har kontraktudløb med Hannover til sommer, og selvom klubben jævnligt snakker med hans agent, så kan HSV overhale indenom

Skal Leon Andreasen til HSV? (Foto: AP)
Skal Leon Andreasen til HSV? (Foto: AP)

Leon Andreasens fremtid er endnu uvis med midtbanespillerens kontraktudløb i Hannover 96 til sommer. Men det danske landsholdsemne skal ikke frygte for at stå uden tilbud på hånden, når der skal træffes en beslutning om fremtiden.

I Hamburger SV har man nemlig set sig lune på Leon Andreasen, skriver den lokale Hannover-avis Neue Presse. HSV ledes af Mirko Slomka, der har haft Leon Andreasen i stalden, da Slomka selv stod i spidsen for Hannover 96. Selvom Andreasen er en af Slomkas favoritspillere, har Hannover dog ikke opgivet håbet om at forlænge kontrakten.

- Vi kan forestille os, at vi tilbyder ham en kontrakt, hvis vi bliver i den bedste liga. Men så skal holdets præstationer være bedre end på det seneste, siger Hannover-præsident, Martin Kind, til Neue Presse.

Og præsidenten har allerede sat sin sportsdirektør på sagen for at få holdt linjen varm med danskeren og hans agent, Ivan Marko Benes, og holde de interesserede klubber væk.

- Jeg taler jævnligt med Leons agent, bekræfter sportsdirektør Dirk Dufner.

Leon Andreasen har efter sine lange skadespauser i denne sæson spillet 26 af Hannovers 29 Bundesliga-kampe. De seneste fire har dog alle givet nederlag, og derfor er det altså endnu usikkert, om Hannover 96 overlever i den bedste tyske række. Man har netop nu to point ned til Hamburger SV, som ligger til at spille playoff mod 2. Bundesligaens nummer tre.

0 kommentarer
Vis kommentarer