Schalke lægger pres på Dortmund i sølvkamp

Det ser ud til at blive en hård kamp om andenpladsen i Bundesligaen mellem Schalke 04 og Borussia Dortmund

(Foto: AP/Martin Meissner)
(Foto: AP/Martin Meissner)

Schalke 04 vandt fredag aften med 2-0 hjemme over Eintracht Frankfurt. Og med sejren kom Schalke op på siden af Borussia Dortmund, som ligger på andenpladsen i Bundesligaen.

Dermed skal Dortmund helst have point eller vinde lørdagens udekamp mod Bayern München, som allerede har vundet det tyske mesterskab.

Første halvleg endte uden scoringer, men et kvarter inde i anden halvleg bragte Max Meyer hjemmeholdet foran med 1-0 efter flere nærgående afslutninger mod Frankfurt-målet.

Se også: Schalke overhaler Dortmund

Schalkes hollandske landsholdsangriber Klaas Jan Huntelaar brændte et straffespark efter 67 minutter, så der var spænding om resultatet helt til det sidste.

Først i overtiden fik den indskiftede Schalke-profil Jefferson Farfan øget til slutresultatet 2-0 med sit niende ligamål i sæsonen, og så kunne der ikke pilles ved de tre point til hjemmeholdet.

Schalke har med sejren 58 point på tredjepladsen, mens Dortmund har lige så mange point inden lørdagens topkamp mod Bayern München. Sydtyskerne har 78 point på førstepladsen.

0 kommentarer
Vis kommentarer