Dortmund tildeler Bayern sjældne klø

Mesterholdet blev slået 0-3 på Allianz Arena af Borussia Dortmund, der holder fast i Bundesligaens andenplads

Bayern-spillerne hang med skuffen, da de fik klø af Dortmund hjemme på Allianz Arena. (Foto: AP/Kerstin Joensson)
Bayern-spillerne hang med skuffen, da de fik klø af Dortmund hjemme på Allianz Arena. (Foto: AP/Kerstin Joensson)

Bayern München er gået fuldstændig i stå i Bundesligaen, efter at holdet for godt to uger siden genvandt det tyske mesterskab.

Lørdag aften tabte Josep Guardiolas stjernebesatte mandskab med 0-3 hjemme på Allianz Arena til rivalerne fra Borussia Dortmund.

Se også: Katastrofeblinket tændt i Hamburg

Resultatet pynter ikke på Bayerns fremragende statistik i denne sæson, da det var klubbens første nederlag på hjemmebane.

Selv om mesterholdet stillede med alle stjernerne i form af Arjen Robben, Franck Ribery og Mario Götze, så havde Bayern-spillerne svært ved at finde det ekstra gear, der ellers kendetegner holdet.

Det gav Dortmund mulighed for at lege med i den svære udekamp, hvor Henrikh Mkhitaryan bragte gæsterne foran med 1-0 efter 20 minutter.

Se også: Schalke lægger pres på Dortmund i sølvkamp

Efter pausen øgede Marco Reus og Jonas Hofmann for Dortmund, der med sejren holder fast i Bundesligaens andenplads - tre point foran Schalke 04.

I slutfasen kogte temperamentet over for Bayerns forsvarsspiller Rafinha, der blev udvist efter håndgemæng med Dortmunds Mkhitaryan.

Se også: Dortmund snyder Arsenal og United for forsvarer

Bayern München, som havde danske Pierre-Emilie Højbjerg på bænken i hele kampen, har blot fået et enkelt point i de seneste tre ligakampe.

Tankerne er højst sandsynlig stillet ind på Champions League, hvor holdet senere på måneden står over for Real Madrid i to semifinalekampe i Champions League.

0 kommentarer
Vis kommentarer