Hannover kæmper for Leon Andreasen

Hannover 96 vil ombygge klubbens Bundesliga-mandskab, men de vil forlænge kontrakten med danske Leon Andreasen, der også er blevet rygtet til Hamburger SV

Leon Andreasen i aktion for Hannover (Foto: AP)
Leon Andreasen i aktion for Hannover (Foto: AP)

Hannover reddede sig med al sandsynlighed en ny sæson i Bundesligaen, da de i weekenden slog Hamburger SV med 2-1. Dermed kan klubchef Martin Kind, sportsdirektør Dirk Dufner og træner Tayfun Korkut begynde at se frem mod den nye sæson. De tre vil lave en større oprydning i truppen og bygge den op på ny for Korkut, der overtog holdet i vinterpausen og ikke reelt har haft særlig stor indflydelse på sin trup.

Et af de åbne spørgsmål drejer sig om danske Leon Andreasen, der har kontraktudløb efter denne sæson. Han var angivelig enig med klubben om en forlængelse, da træneren stadig hed Mirko Slomka, men da han blev erstattet af Korkut, stregede man de forhandlinger, og siden har Andreasens fremtid været åben. Nu beretter Bild imidlertid, at Andreasen er én af tre spillere, som Hannover forhandler forlængelse med, og derfor har danskeren tilsyneladende en fremtid på HDI Arena, selv om Slomkas nye klub HSV på det seneste er blevet nævnt på rygtebørsen.

Hannover vil bygge det nye hold op om anfører Lars Stindl, og ud over Andreasen vil klubbens ledelse også forlænge med Didier Ya Konan og Christian Schulz, mens Salif Sané, Marcelo, Christian Pander og lejesvenden Artjoms Rudnevs alle er til eksamen i de sidste fire runder af Bundesligaen. Til gengæld vil klubben af med Sébastien Pocognoli, Jan Schlaudraff, Felipe og Christian Avevor, mens Frantisek Rajtorals lejeaftale ikke bliver gjort permanent. Derudover vil profilerne Mame Biram Diouf og Szabolcs Huszti angiveligt væk fra klubben.

- Vi vil have en ombygning af holdet, da vi skal videreudvikle os, siger Martin Kind og bliver bakket op af Dirk Dufner.

- Vi skal ikke bare hente gode spillere, men også spillere der forstærker mandskaber på alle måder.

0 kommentarer
Vis kommentarer