Tidligere topspiller håner Bayern

Dieter Hoeness langer ud efter Bayern München, der ser ud til at have sluppet tøjlerne i Bundesligaen, efter at mesterskabet er kommet i hus

Dieter Hoeness er en legende i Bayern. Fem gange vandt han mesterskabet, mens det også blev til tre pokaltitler fra 1979 til 1987. (Foto: AP)
Dieter Hoeness er en legende i Bayern. Fem gange vandt han mesterskabet, mens det også blev til tre pokaltitler fra 1979 til 1987. (Foto: AP)

Bayern München har badet sig igennem Bundesliga-sæsonen og sikrede sig allerede for et par uger siden mesterskabet efter ikke at have tabt en eneste kamp.

Siden guldet kom i hus, har Bayern dog tabt to i træk – blandt andet fordi, at Pep Guardiola har givet et par af de normale reserver chancen.

Alligevel er der nogle, der rynker på næsen over, at Bayern München pludselig er begyndt at tabe.Se også: Manchester United-duo får bøder efter byturSe også: Bayern i knæ: Tredjevalg på kassen

En af dem er Dieter Hoeness, der er tidligere angriber i klubben og desuden bror til Uli Hoeness, der var præsident i Bayern indtil marts, hvor han blev idømt en fængselsdom.

- Det, der foregår i øjeblikket, er ikke Ulis stil, og det er heller ikke Bayerns stil. Det lader folk tilbage med et uprofessionelt indtryk, og det passer ikke til Bayern, der i højeste grad er en professionel klub, siger Dieter Hoeness til Sport1.Se også: Norsk talent kan blive verdens bedste: Debuterede som 15-årig

Bayern München tabte senest 0-3 til arvefjenden Borussia Dortmund. Runden forinden tabte holdet også til Augsburg.

I morgen møder storklubben Kaiserslautern i semifinalen i den tyske pokalturnering.

0 kommentarer
Vis kommentarer