Højbjerg-chef er rasende

Danske Pierre Emile Højbjergs sportsdirektør i Bayern München er rasende over tyskernes indsats på det seneste

Matthias Sammer (tv.) sammen med Pep Guardiola (nr. 2 fra venstre), CEO Karl-Heinz Rummenigge og tidligere præsident Uli Hoeness (Foto: AP)
Matthias Sammer (tv.) sammen med Pep Guardiola (nr. 2 fra venstre), CEO Karl-Heinz Rummenigge og tidligere præsident Uli Hoeness (Foto: AP)

Bayern München er godt nok tyske mestre, i semifinalen i Champions League og i den tyske pokalfinale. Med andre ord har de nærmest helt uhørt muligheden for at forsvare den imponerende trippel fra sidste sæson.

Men hos giganterne fra Sydtyskland har man høje krav til sig selv, og så nytter det ikke noget, at man først taber 1-0 til upåagtede Augsburg for efterfølgende nærmest at blive ydmyget på hjemmebane af rivalerne fra Dortmund, der vandt med 3-0.

Og den sløje indsats, hvoraf det danske stortalent Pierre Emile Højbjerg var med i nederlaget til Augsburg, har fået sportsdirektør Mathias Sammer op i det røde felt.

- Vi er glade for, at vi er i finalen, men jeg er ikke tilfreds med, hvordan vi har spiller. Vi laver for mange koncentrationsfejl, og der er for lidt dynamik i holdet. Vi elsker det her hold, men når man elsker, er man også nødt til at sige sandheden. Og i øjeblikket er det ikke godt nok. Jeg tror, vi er for søde ved hinanden, lyder dundertalen for Mathias Sammer i Bild.

Se også: Guardiola: Hvis Bayern ikke vil have mig…Se også: Bayern klar til tysk drømmefinale

Raseriudbruddet kom efter onsdagens kamp, hvor Bayern spillede sig i pokalfinalen mod Dortmund med en sikker 5-1 sejr over Kaiserslautern fra den næstbedste række.

- Jeg har på fornemmelsen, at vi ikke brænder for det her. Og i forhold til de opgaver, der venter os, er det bare ikke godt nok. Vi må spørge os selv, om vi stadig ønsker at vinde to titler mere, eller om vi bare skal sige; lad os se, hvad der sker, fortsatte den tidligere Dortmund-general, der altså nu arbejder som sportsdirektør i Bayern.

Se også: Højbjerg spillede i sjældent Bayern-nederlagSe også: Dortmund tildeler Bayern sjældne klø

Se Bayern spille sig i pokalfinalen herunder
GENIALT: Se Bayern lege sig i pokalfinale

Da Pep Guardiolas mandskab med Pierre Emile Højbjerg på banen fra start tabte til Augsburg, var det klubbens første nederlag i ligaen denne sæson og samtidig det første siden 28. oktober 2012. I den periode havde man spillet 53 Bundesliga-kampe uden nederlag.

Guardiola var selv ude at snakke om mini-krisen, inden onsdagens pokalkamp. Til spanske Marca sagde han:

- Jeg er nødt til at acceptere kritikken. Jeg siger til mig selv: “Pep, tag den med ro”. Du er her for at gøre dit job så godt som muligt, og mit største talent er at arbejde, arbejde, arbejde. Jeg er her for at hjælpe, og hvis klubben ikke vil have det, så giver vi hånd. Det er intet problem for mig.

Bayern München møder i Champions League-semifinalen Real Madrid, der onsdag aften kunne lade sig hylde som pokalmestre efter sejren på 2-1 over Barcelona.

Se også: Supermål af Bale knækker BarcelonaSe også: Hylder meteoritten Bales supermålSe også: Vinderen vil overraske dig: HAN er verdens hurtigste fodboldspiller

Se Robben falde på halen
HOVSA, Robben! Store stjerner kan også dumme sig

0 kommentarer
Vis kommentarer