Topscorer i unåde: Sløser til Bayern-træning

Mario Mandzukic er faldet i unåde i Bayern München. Han har sløset til træning, lyder det

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Han er godt nok Bayern Münchens topscorer i denne sæson, men den kroatiske landsholdsangriber Mario Mandzukic var helt uden for truppen, da de tyske mestre fredag indledte Bundesliga-foråret med en 2-0-sejr ude over Borussia Mönchengladbach.

For selv om man var en bærende kraft, da Bayern sidste år vandt 'the treble', så er der i den sydtyske storklub ikke plads til det mindste sløseri.

- Han (Mandzukic. red.) har ikke trænet så godt, som vi ved, at han kan. Han har brug for at trykke speederen i bund igen, siger Bayern Münchens sportsdirektør, Matthias Sammer.

Bayern fortsætter stormløb mod mesterskabet

Holdkammeraten Thomas Müller fortæller, at man - uanset om der er tale om træning eller kamp - altid skal yde maksimalt i Bayern München.

- Man bliver nødt til selv at sørge for altid at give sit bedste til holdet. Hvis man gør det, så får man ingen problemer.

Træneren for det tyske mesterhold, Pep Guardiola, havde i stedet valgt at tage en teenager-trio - bestående af blandt andre danske Pierre-Emile Højbjerg - med til den svære udekamp.

Mario Mandzukic lod lørdag sine frustrationer gå ud over modstanderholdet, da han spillede træningskamp for Bayern-reserverne. Her scorede han hele seks gange.

Robben om Guardiola-strid: Latterligt

Der spekuleres i, at Mandzukic' nedtur skyldes nyheden om, at Borussia Dortmunds polske angrebsprofil Robert Lewandowski slutter sig til Bayern Münchens stjernebesatte trup til sommer.

Mandzukic har indtil videre scoret 10 gange for mestrene i denne sæson.

Med en sejr i den udskudte kamp mod Stuttgart på onsdag kan Bayern slå et hul på hele 13 point ned til Bayer Leverkusen på andenpladsen.