Annonce:
Annonce:

Højbjerg: Jeg kan slå igennem i Bayern

Pierre Emile Højbjerg var med i Bundesligaens forårspremiere for Bayern München, men danskeren læner sig ikke tilbage i sofaen. Han går efter et gennembrud i Bayern München og tænker ikke på en lejeaftale

Pierre Emile Højbjerg tror på fremtiden i Bayern München.
Pierre Emile Højbjerg tror på fremtiden i Bayern München.
Annonce:
Følg Fodbold

Det danske stortalent Pierre Emile Højbjerg fik en glimrende start på Bundesliga-foråret, da han i fredags kom på banen i Bayern Münchens 2-0-sejr over Borussia Mönchengladbach i forårspremieren i den bedste tyske række. 

Højbjerg kom på banen med tre minutter tilbage af opgøret i stedet for Toni Kroos og var dermed med til at spille sejren i hus, og den 18-årige dansker glæder sig over spilletiden. 

- Det var dejligt. Det er altid sjovt at være med. Holdet fik en god sejr, og jeg var en del af det, da jeg kom på banen. Det var et godt skridt på vejen, siger Pierre Emile Højbjerg til tipsbladet.dk.

I telefonen fra München lægger han ikke skjul på, at kampen mod Gladbach er et klap på skulderen, der blot giver ham mere motivation i forhold til at tage næste skridt på vejen mod et større gennembrud. 

Topscorer i unåde: Sløser til Bayern-træning

Annonce:

- Det er godt for min udvikling. Jeg har gjort et godt indtryk, og jeg har fået ros af træneren. Det er jeg meget tilfreds med, men jeg skal blive ved med at lægge på. Det er ikke nu, jeg skal hvile på laurbærrene, men et indhop med Gladbach er en anerkendelse af, at jeg gør det godt, siger Pierre Emile Højbjerg. 

Det var anden gang i sæsonen, at han fik Bundesliga-spilletid, og meget tyder på, at Pep Guardiola har et godt øje til ham. Kort tid inden samtalen med tipsbladet.dk havde Pierre Emile Højbjerg netop talt med Guardiola om sin udvikling, og danskeren er fokuseret på hele tiden at forbedre sig. 

- Der er et skridt fra at sidde på bænken til at komme til at spille, men jeg skal blive ved med at træne godt og levere et godt indtryk. Det handler ikke om, hvorvidt jeg kommer med i ti eller 14 kampe, det handler om at træne godt. Træneren siger til mig, at jeg skal fortsætte med at udvikle mig og arbejde godt. Det har han faktisk lige sagt til mig for ti minutter siden. Det handler om kontinuitet og stabilitet, siger Højbjerg. 

Robben om Guardiola-strid: Latterligt

Annonce:

Sidste år fik Pierre Emile Højbjerg sit første gennembrud, da han som yngste spiller nogensinde fik Bundesliga-debut for Bayern München, var en del af det hypede danske U/19-landshold og i øvrigt blev kåret til Årets Talent af Spillerforeningen. Efter et så imponerende 2013, hvordan bliver 2014 så?

- Jeg skal blive ved med at træne for at blive en god fodboldspiller. Det er det vigtigste for mig. Man kan godt have et super år uden at få priser, så det er ikke priser og kåringer, der afgører det. Mit bedste eksempel er Viktor Fischer. Han havde et flot 2013, men fik ikke nogen priser. Det handler om at blive en bedre fodboldspiller, og jeg tror også, at 2014 bliver et bedre år for mig. Jeg har allerede udviklet mig en del, og jeg føler mig godt tilpas, lyder det fra Pierre Emile Højbjerg. 

Dermed slår danskeren også fast, at han ikke går med tanker om at forlade Bayern München på en lejeaftale. Der er få dage tilbage af vinterens transfervindue, og selvom der er blevet spekuleret i et lejemål til en mindre tysk klub, er det ikke på tale. Pierre Emile Højbjerg skal ingen steder. 

Bayern fortsætter stormløb mod mesterskabet

Annonce:

- Indtil videre er det ikke på tale. Det er Bayern, det handler om, og jeg skal blive her. Jeg tror på, at jeg kan slå igennem her. Der er lang vej, men det handler om at blive bedre hele tiden. At jeg spiller er også en fortjeneste af, at jeg har trænet godt. Jeg skal bare blive ved med at udvikle mig, for jeg har masser at lære, og jeg tager hele tiden et nyt skridt på vejen, fastslår den unge dansker, der kommer tættere og tættere på holdet. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: