Bayern afviser Mandzukic-exit

Bayern München-topscorer Mario Mandzukic bliver ikke solgt, forsikrer administrende direktør Karl-Heinz Rummenigge

Mario Mandzukic (th.) bliver ikke solgt, forsikrer Bayern Münchens administrende direktør, Karl-Heinz Rummenigge (Foto: AP)
Mario Mandzukic (th.) bliver ikke solgt, forsikrer Bayern Münchens administrende direktør, Karl-Heinz Rummenigge (Foto: AP)

Mario Mandzukic var ikke med i truppen hos Bayern München til weekendens opgør mod Gladbach til trods for, at den kroatiske angriber er klubbens topscorer i denne sæson. 

Angiveligt var angriberens manglende tilstedeværelse et resultat af en utilfredsstillende indsats til træning, men det satte straks gang i spekulationerne om, at Mandzukic var på vej væk fra de tyske mestre. Klubben har således sikret sig Robert Lewandowski fra næste sæson, og samtidig har Juventus længe jagtet den fysisk stærke angriber.

Pierre-Emile Højbjerg: Klar til A-landsholdet

Men Mandzukic skal ikke til Juventus, og han bliver slet ikke solgt. Det fastslår klubben administrerende direktør Karl-Heinz Rummenigge.

- Jeg snakkede med Marios agent, da vi var i Marrakech (til VM for klubhold, red.). Vi har et godt forhold, og vi bliver ved med at have ham her, til hans kontrakt udløber i 2016. Vi sælger ham ikke, siger Rummenigge til Bild.

Mario Mandzukic har nettet 10 gange i Bundesligaen i denne sæson.