Bo Svensson: Usandsynligt med Danmark

Bo Svensson glæder sig over sin kontraktforlængelse i Mainz, der betyder, at han næppe kommer til at spille i Superligaen igen

Bo Svensson i aktion mod Raul Bobadilla og Borussia Mönchengladbach. (Foto: AP)
Bo Svensson i aktion mod Raul Bobadilla og Borussia Mönchengladbach. (Foto: AP)

Efter længere tids spekulation forlængede Bo Svensson i sidste uge sin kontrakt med Bundesliga-klubben Mainz, hvor han meget vel kan komme til at spille i resten af sin karriere. 

Mainz var i hvert fald den bedste mulighed, Svensson havde på hånden, og derfor glæder han sig nu over at have fremtiden på plads. 

- Der var flere faktorer i det, men det hænger selvfølgelig sammen med, at jeg fik et godt tilbud i Mainz efter jeg har spillet meget i denne sæson. Vejet op imod de andre muligheder, jeg havde, var Mainz det bedste. At kunne tage et år mere på det her niveau er ikke hverdagskost for en næsten 34-årig, så det er ikke noget, jeg har taget for givet, siger Bo Svensson til tipsbladet.dk.

Han indrømmer, at der var andre muligheder på hånden, men Mainz endte med at være førsteprioritet.

- Jeg kan ikke sige så meget om det, men Mainz var det bedste af de muligheder, jeg havde. Jeg valgte det også, fordi det passer godt med hele mit liv og i forhold til min familie, fortæller Bo Svensson.

Læs også:

Se også: Glæde i Mainz: Svensson forlænger til 2014

Den danske forsvarsspiller har tidligere luftet tanken om et comeback til Superligaen, men nu er den idé skubbet i baggrunden. 

- Det er ikke kommet tættere på, og det er nok mere usandsynligt. Før jul snakkede jeg om, at det skulle være Mainz eller Danmark, men Mainz var den bedste mulighed. Det kan da godt være, at jeg kommer til Danmark på et tidspunkt, men lige nu er der et år og tre måneder til min kontrakt udløber, og det er lang tid ude i fremtiden. Jeg har i hvert fald tænkt mig at opfylde min kontrakt med Mainz, og hvis jeg kan blive ved med at spille og holde mig skadesfri, er jeg ikke utilfreds, fortæller Bo Svensson.

Forude venter nu en spændende afslutning i Bundesligaen, hvor Mainz kæmper med om de europæiske pladser, så der er masser af motivation at spore hos Bo Svensson, der ser frem til sæsonafslutningen. 

- Det er et privilegium at spille i en klub, der ligger i den bedste halvdel af en af verdens bedste ligaer. Jeg har holdt mig fit og på højt niveau i 20 kampe i denne sæson, og det glæder jeg mig over. Jeg ser frem til de sidste otte kampe, hvor der er meget på spil, og så er det spændende at se, hvad det ender med. Der er mange ting at glæde sig over lige nu, og det er positivt, fastslår Bo Svensson.

Mainz ligger lige nu på en sjetteplads i Bundesligaen. 

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere