Svensson bliver i Mainz

Den danske forsvarsveteran forlænger sit ophold i Bundesligaen

Bo er go' nok til Mainz (Foto: DPA)
Bo er go' nok til Mainz (Foto: DPA)

Bo Svenssons genkomst efter den alvorlige knæskade, der kostede ham et års pause, nærmer sig en drøm.

Den 33-årige centerforsvarer bliver nemlig nu belønnet for sit hårde slid og forlænger sin aftale i Bundesliga-klubben Mainz.

Ifølge Ekstra Bladets oplysninger så er den tidligere FCK-stopper blevet enig med Mainz om at lægge nok et år på den aftale, der stod til at udløbe til sommer.

Bo Svensson er nærmest i sit livs form i Mainz. I går var han med til at holde nullet i udekampen mod Hoffenheim. Et opgør der sluttede 0-0.

Frem i tabellen
Bo Svensson fik comeback i slutningen af oktober, og han har været en helt afgørende faktor i Mainz-forsvaret og en markant årsag til, at Mainz er yderst svære at besejre i øjeblikket.

Siden Svenssons comeback er Mainz kravlet frem i tabellen og har blot tabt fem kampe siden danskerens comeback. Det afspejler sig også i vurderingen af Bo Svensson, der rangeres som den bedste Mainz-spiller af fodbold-magasinet Kicker.

Bo Svensson er således helt fortjent belønnet med en kontrakt, der skulle være karrierens mest lukrative i Mainz-tiden.

Bo Svensson har spillet i Mainz siden 2007, og han deler lige nu klubtrøje med Niki Zimling, der måtte lade sig udskifte med en mindre skade i kampen mod Hoffenheim. Det er endnu uvist om skaden kan få indflydelse på Zimlings deltagelse i de kommende landskampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere