FAKTA: Dortmund tabte til Bayern

Bayern München og Borussia Dortmund ser frem til aftenens kamp, og de er begge meget selvsikre før mødet på Allianz Arena

Det er Tysklands to ubestridte bedste hold i øjeblikket, der står over for hinanden i aftenens kvartfinalekamp i pokalturneringen.

De er nemlig begge stadig med i Champions League og indtager første- og andenpladsen i Bundesligaen.

Til trods for en på papiret meget tæt kamp, så er Bayern Münchens træner, Jupp Heynckes, dog optimistisk på det forestående møde, der i hans øjne vil blive en jævnbyrdig kamp.

- Vi skal møde en topklasse modstander, der har bevist, at de også kan være med i Champions League. Men vi tror på os selv, vi er i god form, og vi er selvsikre, fortæller han.

Følg Paris Saint-Germain-Olympique Marseille her

Anføreren i den sydtyske storklub, Philipp Lahm, har også det samme syn på pokalkampen i Allianz Arena i München mod Bundesligaens nummer to:

- Det er de to bedste hold i Tyskland for tiden. Jeg tror, at hele Tyskland ser frem til opgøret – og det samme gør vi.

Modstanderholdet mener dog også, at de har gode muligheder for at stå som sejrherre, når kampen er færdig spillet senere i aften.

Det til trods for at Ruhr-klubben er 17 point bagefter Bayern München med 11 spillerunder tilbage i den hjemlige liga.

Følg Middlesbrough-Chelsea her

- Vi ved, at vi er et at de få hold i verden, der kan besejre Bayern. Vi har ambitioner i denne turnering, men vi har brug for en god præstation. Man kan ikke vinde over Bayern ved at spille på 98 procent, siger Borussia Dortmunds træner, Jürgen Klopp.

Årsagen til selvsikkerheden skal nok findes ved, at de ikke har tabt til en kamp mod sydtyskerne siden den 13. februar 2010.

- For tre år siden skulle vi se i historiebøgerne efter, hvornår vi sidst havde vundet over Bayern. Nu har vi bemærket, at de har fået større respekt for os, siger træneren.

Kvartfinalekampen med kampstart klokken 20:30 er en kopi af sidste års pokalfinale, hvor Dortmund endte med en storsejr på 5-2.

1 af 2 Robert Lewandowski og resten af Dortmund er på en særdeles svært opgave i aftenens kamp mod Bayern München. (Foto: Kerstin Joensson/AP)
2 af 2 
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere