Van der Vaart blev matchvinder

Leverkusen holder trit med tophold efter pligtsejr - mens Rafael van der Vaart blev matchvinder for HSV

Bayern München er stukket af sted i toppen af Bundesligaen, men der er stadig hård om de øvrige topplaceringer i den bedste tyske fodboldrække.

Bayer Leverkusen gjorde sit for at bevare troen på en andenplads ved at vinde 2-1 på hjemmebane over Augsburg. Holdet er med sejren dog fortsat 16 point efter Bayern München.

Leverkusen kom foran 1-0 efter 26 minutter, hvor angriberen Stefan Kiessling viste sin styrke i hovedspillet efter et hjørnespark. Lars Bender cementerede sejren med målet til 2-0 efter et nydeligt oplæg fra en uselvisk Kiessling. Sascha Mölders reducerede for udeholdet i slutminutterne.

Det var ottende sejr på hjemmebanen i 11 forsøg, og holdet har kun tabt en enkelt gang på eget græs i denne sæson. Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Michael Parkhurst havde en stor mulighed for at udligne for Augsburg ved stillingen 0-1, men chancen blev brændt.

Læs også:

Se også: Arnesen har travlt: HSV tvunget til salg

Hamburger SV vandt på hjemmebane 1-0 over Mönchengladbach. Hollænderen Rafael van der Vaart blev matchvinder efter 24 minutters spil til stor glæde for sportsdirektør Frank Arnesens mandskab.

HSV er nu oppe på femtepladsen i Bundesligaen, og den elendige sæsonstart med tre nederlag i træk er forlængst glemt i Hamborg.

Målet var Rafael van der Vaarts andet i denne sæson i Bundesligaen, og det faldt på et eminent langskud, som den hollandske midtbanespiller sendte direkte op i krogen fra ca. 25 meter.

Læs også:

Se også: Superkasse i ny Bayern-sejr

Den tidligere FC København-profil Zdenek Pospech indtog en hovedrolle for Mainz 05, som på hjemmebane spillede 2-2 mod Schalke 04. Pospech, som er højre back, scorede målet til 2-1. Det var tjekkens første mål i Bundesligaen i 46 kampe.

Forinden havde Andreas Ivanschitz bragt hjemmeholdet foran 1-0, mens Michel Bastos havde udlignet for Schalke-holdet i første halvleg. Bastos scorede også til slutresultatet 2-2 efter 82 minutter.

Den danske landsholdsspiller Niki Zimling var for første gang med i startopstillingen og spillede 84 minutter for Mainz. En anden dansker - Bo Svensson - spillede hele kampen og fik en advarsel undervejs.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Kim Ilsø blev skiftet ind efter 63 minutter for Fortuna Düsseldorf, som vandt 1-0 hjemme over Greuther Fürth.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere