Ombejlet træner bliver i Dortmund

Jürgen Klopp slår fast, at alle interesserede klubber får nej, indtil hans kontrakt med Dortmund udløber

Jürgen Klopp er en eftertragtet herre. (Foto: AP)
Jürgen Klopp er en eftertragtet herre. (Foto: AP)

Med sin enorme succes i den tyske klub Borussia Dortmund er Jürgen Klopp blevet et fast navn på rygtebørsen, når en ny bagdel skal placeres i et af europæisk fodbolds fineste trænersæder.

Men Klopp slår nu fast, at eksempelvis Chelsea ikke skal gøre sig noget håb om at lokke ham til London til sommer for at overtage trænerposten fra den midlertidige løsning Rafael Benitez.

- Jeg har kontrakt til 2016. Jeg har sagt 20 gange, at jeg definitivt bliver her indtil 2016. Alle tror, at hvis en klub som Chelsea eller Real Madrid vil have mig, så smutter jeg. Det kan jeg ikke ændre på, men de får se, siger Klopp til London Evening Standard.

Han peger på, at han tidligere har vist sin loyalitet over for mindre klubber, når de store banker på hans dør.

Klopp således tilbragte flere sæsoner i Mainz i den næstbedste række i Tyskland, selv om han allerede dengang var blandt de mest ombejlede unge trænernavne.

Se også: Choknederlag til Dortmund

- Jeg var træner i Mainz i syv år. Hvert år kunne jeg have forladt klubben til fordel for en klub i Bundesligaen, men jeg sagde "nej, jeg har en kontrakt, så jeg bliver".

- Jeg nyder det, jeg laver her i Dortmund. Det er en super klub og en super by. Alt er, som det skal være.

- Det handler ikke om penge for mig. Jeg har, så jeg kan spise tre gange om dagen. Det er en stor ære, men i øjeblikket er jeg altså ikke på markedet, slår Jürgen Klopp fast.

Den 45-årige træner kom til Dortmund i 2008 og har siden igen gjort klubben til en stormagt i tysk fodbold med mesterskabstitler i de seneste to sæsoner.

På onsdag møder Dortmund Shakhtar Donetsk i 1/8-finalerne i Champions League

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere