Bayern: Lykkelige for dansk stortalent

- Alle store klubber ville have ham sidste sommer, siger Bayern-talentchef om den 17-årige dansker Pierre-Emile Højbjerg

Pierre-Emile Højrbjerg har imponeret alle emd sin fantastiske fodboldforståelse og eminente sparketeknik. (Foto: DPA)
Pierre-Emile Højrbjerg har imponeret alle emd sin fantastiske fodboldforståelse og eminente sparketeknik. (Foto: DPA)

I Bayern München bliver det danske stortalent Pierre-Emile Højbjerg allerede sammenlignet med en klublegende - Mehmet Scholl.

Der er nu også en del lighedspunkter: Fantastiske frispark, ekstraordinære tekniske færdigheder og et genialt blik for medspillerne.

Og den konklusion kommer allerede nu, selv om han kun har været syv måneder i den sydtyske traditionsklub. Han er blot 17 år, men har allerede i løbet af få måneder blandt verdensstjernerne i Bayern imponeret de fleste.

Læs også:

Se også: Bayern-præsident roser dansk stortalent

Ikke mindst klubbens talentchef, Michael Tarnat, der hentede ham sidste sommer i Brøndby.

- Han ved præcis, hvad han vil. Han er kun 17, men ret moden og ' klar i hovedet'. Han har mål, som han vil opnå, og det arbejder han meget hårdt på. For en 17-årig vil jeg sige, at han er mentalt meget klar, siger Michael Tarnat til Ekstra Bladet og slår fast:

- Alle store klubber ville have ham sidste sommer, så selvfølgelig var det en hård kamp. Vi er lykkelige over, han besluttede sig for os. Vi håber, vi har endnu en ungdomsspiller, som vi kan få igennem systemet, tilføjer talentchefen.

Læs også:

Se også: Dansk Bayern-talent roses til skyerne

Pierre-Emile fik vist sig frem på træningslejren til Qatar i begyndelsen af året og skal nu træne fast med Ribery, Schweinsteiger, Gomez, Kroos, Martinez og de øvrige verdensstjerner. Planen er indtil videre, at han fortsat skal spille på klubbens næstbedste mandskab i den fjerdebedste liga.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere