Suveræne Bayern stor-bankede Schalke

Schalke 04 rejste hjem fra Bayern München med en 0-4'er

Spændingen fordufter i Bundesligaen (Foto: Martin Meissner/AP)
Spændingen fordufter i Bundesligaen (Foto: Martin Meissner/AP)

Bayern München brager uhæmmet videre mod det tyske fodboldmesterskab, og førerholdet har efterhånden gjort topstriden i Bundesligaen til en kedelig sag at følge med i.

Lørdag aften vandt Bayern 4-0 hjemme over Schalke 04, og det betyder, at forspringet ned til nummer to - Borussia Dortmunds forsvarende mestre - er på hele 15 point.

Dortmund tabte tidligere på dagen 1-4 hjemme til Hamburger SV, mens både nummer tre og fire i ligaen - Bayer Leverkusen og Eintracht Frankfurt - kun fik et point hver.

Ingen presser altså for alvor Bayern, som til gengæld ikke viser tegn på at tage det med ro. Holdet har ikke tabt i 12 ligakampe i træk, og ud af de kampe er ni blevet vundet. Det er ganske enkelt Imponerende.

Læs mere:

Se også: Choknederlag til Dortmund

Den østrigske venstre back David Alaba scorede to gange for værterne denne lørdag. Han gjorde det til 1-0 på et straffespark begået mod Frank Ribery næsten midtvejs i første halvleg, og kort efter pausen nettede Alaba til 3-0, hvilket endegyldigt afgjorde opgøret.

De tyske landsholdsprofiler Bastian Schweinsteiger på et flot frisparksmål til 2-0 og Mario Gómez til 4-0 tog sig af de andre scoringer hos førerholdet.

Bayerns dominans blev understreget yderligere af, at to af de mest scorende spillere i denne sæsons Bundesliga - angriberne Thomas Müller og Mario Mandzukic - begge sad på bænken - i hele kampen. Ganske skræmmende læsning for rivalerne.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere