Bayern-præsident roser dansk stortalent

Rummenigge er begejstret for 17-årige Pierre-Emile Højbjerg

Rummenigge (i midten) besigtiger forholdene i Qatar (Foto: Lars Poulsen)
Rummenigge (i midten) besigtiger forholdene i Qatar (Foto: Lars Poulsen)

DOHA (Ekstra Bladet): Midt i arbejdet med at besigtige forholdene i Qatar, som skal være vært for VM i 2022, fik Bayern Münchens præsident, den tidligere topspiller, Karl Heinz Rummenigge tidligere i dag også tid til at fortælle begejstret om en ung dansker, der ser ud til at få en fortrinlig karriere i den tyske storklub.

Navnet er Pierre-Emile Højbjerg, en 17-årig gut der kom fra Brøndby til det sydtyske, hvor han ikke har gjort andet end at imponere. Således også Rummenigge.

- Vi er meget glade for ham. Han har en rigtig god chance for at blive en del af vores førstehold. Lige nu spiller han fast på vores andethold, men hans alder taget i betragtning, han er jo kun 17, så udvikler han sig virkelig hurtigt på en meget positiv måde. Han kan blive en vigtig del af vores fremtid.

Hvilken rolle ser du ham i?

- Det vil jeg ikke svare på. Det er op til vores træner, Heynckes, men jeg ved, at han er meget glad for Pierre, og han træner jo også regelmæssigt med førsteholdet. Han er helt klart på vej, sagde Rummenigge.

Læs også:

Se også: Dansk Bayern-talent roses til skyerne

Den unge dansker har da også allerede prøvet kræfter med de bedste i Bayern. Under klubbens træningslejr i januar i Qatar - selvfølgelig - fik Pierre Emile en halvleg i en træningskamp, og det samme gentog sig senere i en træningskamp i Tyskland. Den unge mand spiller på den centrale midtbane, og det var såmænd klubbens store navn, Schweinsteiger, der måtte vige pladsen for den danske komet.

1 af 2 Pierre-Emile Højbjerg kan gå en spændende fremtid i møde (Foto: Thomas Sjørup)
2 af 2 Rummenigge (i midten) besigtiger forholdene i Qatar (Foto: Lars Poulsen)
0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere