Opmuntring til Leon: Blandt Bundesligaens bedste

Skadede Leon Andreasen gjorde stort indtryk i Bundesligaen i de få kampe han nåede at spille, inden korsbåndet gik i stykker

Leon Andreasen fejrer et mål for Hannover mod sin gamle klub, Werder Bremen. (Foto: SPO)
Leon Andreasen fejrer et mål for Hannover mod sin gamle klub, Werder Bremen. (Foto: SPO)

Leon Andreasen måtte forleden på ny se en lang skadespause i øjnene, da han ødelagde det forreste korsbånd i knæet - en skade, der holder ham væk fra topfodbold i et halvt år eller mere.

En lille opmuntring får den 29-årige midtbanespiller dog fra den tyske avis Bild, der efter seks spillerunder i Bundeligaen har Hannover-danskeren blandt de bedste i ligaen i denne sæson.

Andreasen er delt nummer syv på listen over de spillere, der har højst karaktergennemsnit i Bundeligaen, en 7. plads han deler med blandt andre det tyske landsholds 'spielmacher' Bastian Schweinsteiger.

Se også:

Se også: Katastrofe for Leon: Jeg er ude et halvt år

Bayerns verdensklassefløj Franck Ribéry er suverænt nummer 1 på listen med et karaktergennemsnit på 1,67. Sebastian Rode (Eintracht Frankfurt), René Adler (HSV) og Kevin Trapp kommer ind på en delt 2. plads med karaktergennemsnittet 2,17, mens Andreasen og Schweinsteiger har karakteren 2,33.

Se bild.de's spillertabeller i bunden af dette link.

Leon Andreasen gjorde efter sommerferien comeback efter to års skadeshelvede og har fra midtbanen scoret adskillige vigtige mål for sin klub, både i Bundeligaen og i Europa League.

Den tidligere AGF-, Werder Bremen-, Mainz- og Fulham-spiller fik en halv time i Danmarks 0-0-kamp mod Tjekkiet i Parken med tre farlige afslutninger til følge.

Se også:

Se også: Morten om Leon: - En sort dag for landsholdet

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen