Mainz om Helenius: Nej tak

Mainz var i april én af fire Bundesliga-klubber, der blev kædet sammen med Nicklas Helenius. De har imidlertid vejet og fundet ham for let

Nicklas Helenius i aktion mod FC Nordsjælland og Jores Okore i Superligaen. (Foto: René Schütze)
Nicklas Helenius i aktion mod FC Nordsjælland og Jores Okore i Superligaen. (Foto: René Schütze)

AaB-angriberen Nicklas Helenius lægger ikke skjul på, at han er klar til at tage skridtet til en udenlandsk klub i en større liga, og da han kun har et år tilbage af sin kontrakt i Nordjylland, er han en af de Superliga-spillere, der står allerlængst ude på affyringsrampen.

I april måned blev Bundesliga-klubberne Frankfurt, Augsburg, Fortuna Düsseldorf og Mainz meldt interesseret i Helenius. Nu er der imidlertid kun to af dem tilbage. Düsseldorf er rykket ud og får ikke penge til nyindkøb, mens Mainz nu gør det klart, at de ikke er interesseret i AaB'eren.

- Selvfølgelig kender jeg Nicklas Helenius. Jeg så ham i en kamp mod FC København for et halvt års tid siden, hvor det ikke gik særlig godt for ham og hans hold (AaB tabte 4-0 red.). Han er en god spiller, der måske kan være god nok til at spille i Bundesligaen, men han er ikke den type angriber, vi leder efter. Så vi er ikke interesserede i ham, siger Mainz' sportsdirektør Christian Heidel til tipsbladet.dk.

Dermed må Nicklas Helenius i stedet håbe, at Frankfurt og Augsburg fortsat er interesserede i at tilknytte AaB'ernen. Frankfurt er dog blevet sat i forbindelse med større navne som Nicklas Bendtner, Patrick Helmes og Didier Ya Konan og leder nok først og fremmest efter en angriber på en hylde over den, Helenius befinder sig på.

Augsburg har i foråret haft stor succes med lejesvenden fra Sunderland Dong Won-Ji, der scorede fem mål og var med til at redde klubben endnu en Bundesliga-sæson. Får de fingre i ham på mere permanent basis, bliver der ikke plads til Helenius i et angreb, der i forvejen tæller Sascha Mölders, Aristide Bancé og Torsten Oehrl.

Nicklas Helenius blev forårstopscorer i Superligaen sammen med Lasse Vibe. De scorede begge otte mål.

0 kommentarer
Vis kommentarer