Dortmund-stjerne frikøbsklausul

Borussia Dortmunds direktør Hans-Joachim Watzke bekræfter, at Marco Reus har en frikøbsklausul i sin kontrakt.

Reus er eftertragtet (Foto: PA)
Reus er eftertragtet (Foto: PA)

Marco Reus fik en frikøbsklausul skrevet ind i sin kontrakt, da han skiftede fra Mönchengladbach til Dortmund i 2012. Det bekræftede direktør Hans-Joachim Watzke i Sport1-udsendelsen Doppelpass i aftes.

Dortmund-bossen fortæller ikke, hvor stor frikøbsklausulen er, eller hvornår den kan indløses, men tyske medier har skrevet om den siden skiftet fra Gladbach, og klausulen er flere gange blevet beskrevet som værende på 35 millioner euro - godt 260 millioner kroner. Forlydender i den tyske presse går samtidig på, at klausulen først kan indløses fra sommeren 2015.

Dermed har Dortmund stadig lidt over halvandet år til at få forlænget aftalen med Reus og slettet klausulen mod, at den tyske stjerne får en højere løn.

Se også: BVB: Arsenal-emne bliver her

Det er dog mere tvivlsomt, om Marco Reus er interesseret i en sådan forlængelse. Klausulen var et ufravigeligt krav fra Reus, da han underskrev aftalen, hvorfor det tilsyneladende er hans plan at komme videre i 2015, når han har været i Dortmund i tre år.

En pris på 35 millioner euro vil formentlig ikke kunne afskrække mulige aftagere. Bayern München, FC Barcelona og Arsenal er alle blevet meldt interesseret i Marco Reus.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere