Dortmund tester arbejdsløs 34-årig

Neven Subotic er ude resten af sæsonen, og Dortmund mangler nu virkelig en backup til midterforsvaret. Derfor tester klubben nu arbejdsløse Manuel Friedrich på 34 år

Dortmund tester den tidligere tyske landsholdsspiller Manuel Friedrich (Foto: Lars Poulsen)
Dortmund tester den tidligere tyske landsholdsspiller Manuel Friedrich (Foto: Lars Poulsen)

Efter Neven Subotic har pådraget sig en korsbåndsskade, har Dortmund nu kun Mats Hummels og Sokratis tilbage til deres midterforsvar, og det kan være et alternativ for lidt.

Derfor tester Jürgen Klopp og Dortmund fra i formiddag og formentlig resten af landskampspausen 34-årige Manuel Friedrich, der står uden kontrakt efter sommerbruddet med Leverkusen. Det skriver Bild.

Se også: Dortmund-profil smadrer knæet

Friedrich kan hjælpe Dortmund, indtil de kan komme på transfermarkedet i januar for at finde en erstatning for Subotic, der ikke kommer til at spille mere i denne sæson. Og sportsdirektør Michael Zorc erkender, at det er en mulighed at gå på markedet for arbejdsløse spillere.

- Det er også en overvejelse, siger Zorc.

Manuel Friedrich og Jürgen Klopp har spillet sammen i Mainz i fra 1999 til 2001, hvorefter Klopp var træner for Friedrich, der skiftede til Werder Bremen i 2002. Den 34-årige midterforsvarer har spillet ni tyske A-landskampe.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere