Götze frygter Dortmund: Sværeste i karrieren

Mario Götze skiftede i sommer Signal Iduna Park ud med Allianz Arena. Lørdag er han tilbage for første gang i Bayern-trøjen

(Foto: DPA)
(Foto: DPA)

Det bliver hedt for Mario Götze at løbe ind på sin gamle hjemmebane Signal Iduna Park lørdag aften. Götze skiftede i sommer til Dortmunds rivaler Bayern München, der udnyttede en frikøbsklausul i Götzes Dortmund-kontrakt til at lokke ham væk fra Ruhr-distriktet.

Det har Dortmunds fans helt sikkert ikke glemt, og Götze vil derfor formentlig blive mødt af en heftig pibekoncert. Han indrømmer da også, at det bliver svært for ham at løbe ind på det stadion, hvor han nåede at få så mange gode oplevelser inden skiftet til Bayern.

- Det bliver ét af de sværeste momenter i min karriere, men i sidste ende er jeg nødt til at tænke på, at det var min egen beslutning at gå, siger Mario Götze til Kicker.

Se også: Dortmund aflyser Götze-farvel

Mario Götze er startet på banen for Bayern München i de seneste to kampe efter en svær start i klubben, hvor en skade holdte ham udenfor. Nu er Götze helt klar, og det ventes, at han også er med i Bayerns startopstilling mod Dortmund.

Vinder Götze og Bayern, vil de være syv point foran Dortmund i toppen af Bundesliga-tabellen.

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere