Götze: Sure Dortmund-fans skræmmer mig ikke

Bayern Münchens Mario Götze står foran sit første gensyn med sit gamle Dortmund-publikum

Mario Götze spiller i dag i Bayern München. (Foto: AP)
Mario Götze spiller i dag i Bayern München. (Foto: AP)

Bayern München-stjernen Mario Götze kommer i centrum, når de tyske mestre lørdag skal på besøg i Dortmund i storkampen mellem Bundesligaens to bedste hold.

Götze skiftede i sommer til Bayern fra netop Dortmund, hvor han ellers havde været, siden han var ni år gammel. Og landsholdsspilleren er forberedt på, at de højrøstede Dortmund-fans næppe er imponerede over det skifte.

- Jeg er ikke bange for at tage tilbage til Dortmund. Men selvfølgelig har jeg forståelse for, at fansene hellere ville se mig i en Dortmund-trøje, siger Mario Götze til Sport Bild.

Han var en profil på det Dortmund-hold, der vandt det tyske mesterskab i både 2011 og 2012, og det bliver første gang, han besøger Westfalenstadion som Bayern-spiller.

Se også: Beckenbauer: Ronaldo? Nej tak!Se også: Goldbæk: Dortmund får problemer mod BayernSe også: Franck Ribery ude mod Dortmund

Skulle det 21-årige supertalent blive pebet ud af hjemmepublikummet, er han klar til at tage oplevelsen i stiv arm, forsikrer han.

- For mig vil det bare være en bekræftelse på, hvad jeg har opnået med klubben. Vi har vundet titler sammen og endda nået finalen i Champions League. Når jeg kommer tilbage, må jeg acceptere, at ikke alle reaktioner vil være positive, siger Götze.

- Jeg voksede op i Dortmund, gik i skole der og tog mine første skridt i fodboldkarrieren i byen. Det er positive minder. Dortmund er en stor del af min fortid, og jeg glæder mig til at komme tilbage, lyder det fra Mario Götze.

Sammen med Bayern er han fire point foran sin gamle klub før kampen, der bliver spillet klokken 18.30 lørdag aften.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere