Bayern-stjerne i flydrama: Pludselig åbnede døren sig

Døren til det fly, som Bayern München-stjernen Javi Martinez befandt sig i, åbnede sig pludselig under flyvningen

Javi Martinez i aktion for Bayern München (Foto: AP)
Javi Martinez i aktion for Bayern München (Foto: AP)

Fra VM-guld til frygt for livet.

Bayern Münchens Javi Martinez gik fra den ene yderlighed til den anden, da han skulle forlade Marrokko i en privatjet efter at have været med til at vinde VM for klubhold med sin tyske klub.

For kort efter flyet var lettet fra lufthavnen i Marrakech skete en af de ting, man vel sjældent ønsker som flypassager. Alt var egentlig gået planmæssigt, men efter tre minutter gik døren til flyet pludselig op. Det skriver Bild.de.

Heldigvis for Martinez og resten af flyets passagerer, var de ikke højt nok oppe til, at der opstod trykfald i kabinen. Piloterne fik sikkert styret flyet tilbage til lufthavnen, hvor selskabet sikkert kunne komme videre hjem på juleferie. Med en sjat forskrækkelse i baggagen.

Bayern München vandt i finalen med 2-0 over Raja Casablanca.

Pierre-Emile Højbjerg er nederst i hierarkiet i Bayern - her ses han sammen med Franck Ribery, der er en af de øverste i hierarkiet (Foto: FrankHoermann/SVEN SIMON) Sport og Spil De næste stjerner: Pierre-Emile er nederst i Bayern München-hierarkiet De næste stjerner: Pierre-Emile er nederst i Bayern München-hierarkiet

0 kommentarer
Vis kommentarer