Brasiliansk stjerne åbner op for Barcelona

Wolfsburgs brasilianske midtbanespiller Luiz Gustavo er åben for et skifte til FC Barcelona, der angiveligt er interesserede i den tidligere Bayern München-reserve

Luiz Gustavo i Brasiliens nye landsholdsdragt. (Foto: AP)
Luiz Gustavo i Brasiliens nye landsholdsdragt. (Foto: AP)

Knap har han fået pakket kufferten ud, før han er på vej videre.

Sådan er livet måske for travle forretningsmand eller globetrottere, men fodboldspillere plejer at lade støvleknopperne fæstne sig grundigere i græsset, før de forlader en arbejdsgiver for en anden. Men for brasilianske Luiz Gustavo forholder det sig ikke nødvendigvis sådan.

Midtbanespilleren forlod så sent som i sommer Bayern München til fordel for Wolfsburg, men han snakker allerede om at forlade Bundesliga-klubben og smutte til FC Barcelona, der angiveligt er interesseret i den 26-årige brasilianer.  

Se også: Mourinho: Bare en lillebitte skade til SuarezSe også: Leons chef smidt på porten i Tyskland

- Det er altid godt at blive sat i forbindelse med Barcelona. Det er tredje gang, at de er interesserede i mig, og hvis man vil købe mig, skal man blot betale min frikøbsklausul, siger Gustavo til Globe Esporte. 

I sommer var også Arsenal ude efter Gustavo, der dog valgte at blive i Bundesligaen, fordi han regnede med, at det ville give ham bedre chancer for at repræsentere det brasilianske landshold på hjemmebane ved sommerens VM. 

Læs mere om fodbold på Tipsbladet.dk

0 kommentarer
Vis kommentarer