Gravesen: Det her er for altid min klub

Den tavse eks-landsholdsspiller Thomas Gravesen fortæller, at Hamburger SV for altid vil være hans klub

HSV vil altid være Thomas Gravesens klub (Arkivfoto: Mads Winther/Polfoto)
HSV vil altid være Thomas Gravesens klub (Arkivfoto: Mads Winther/Polfoto)

Ikke mange fodboldspillere var mere rapkæftet end Thomas Gravesen, da denne stadig var aktiv på fodboldbanen, men siden den tidligere landsholdsspiller stoppede karrieren i januar 2009, har hans mund været lukket som en østers. I hvert fald når der har været journalister til stede.

For et par uger siden åbnede Thomas Gravesen dog en smule op og sagde et par ord til Vejle Amts Folkeblad, og i sidste uge lod danskeren sig også interviewe af Hamburger Morgenpost. I dag bringer Hamburger SV's hjemmeside så det, der i Gravesen-målestok må betegnes som et stort interview med den tidligere Real Madrid-stjerne, der blandt andet har tørnet ud for HSV.

Se også: Stolt Gravesen udtaget til drømmehold

Fra 1997 til 2000 havde Gravesen hjemmebane i hensestaden, og den tid vil han aldrig glemme.

- Jeg er meget taknemmelig for alt, jeg oplevede i den fase af mit liv. Jeg bliver glad, når jeg kigger tilbage på det, jeg opnåede. Det var stort at spille i de klubber, men min klub er og bliver HSV. Jeg bærer stadig klubben i mit hjerte.  HSV har ikke grund til at stå tilbage for de andre klubber, jeg har spillet for. Det er en fantastisk klub. Også selvom det ikke går så godt lige nu, der kommer bedre tider for os, siger Thomas Gravesen.

For noget tid siden kunne BT afsløre, at Thomas Gravesen i dag bor i den amerikanske spilleby Las Vegas sammen med sin tjekkiske modelkæreste og desuden har adgang til en fed bankkonto. Dette bekræfter Gravesen nu - lige bortset fra det med pengene.

- Vi besøger hvert år min familie til jul, og derefter besøger vi min kærestes familie i Tjekkiet. Min kæreste har en søn på 12 år. Det giver en masse arbejde, slutter Thomas Gravesen.

Se også: Gravesen griner af vanvittigt million-rygteSe også: Vanvittig historie om Gravesen løber verden rundt

0 kommentarer
Vis kommentarer