18-årig dansker på bænken i pokalbrag

Den unge danske midtbanespiller Pierre-Emile Højbjerg er på bænken hos Bayern München i aftenens pokalsemifinale mod Kaiserslautern

Den 18-årige danske midtbanespiller Pierre-Emile Højbjerg er på bænken hos Bayern München i aftenens pokalbrag i Tyskland, hvor Bayern og Kaiserslautern kæmper om en plads i finalen mod Dortmund 17. maj på Olympiastadion i Berlin.

Højbjerg har flere gange i denne sæson været en del af bruttotruppen hos Champions League-mestrene, men samlet er det alligevel blot blevet til fem kampe for den tyske fodboldgigant.

Se også: Bayern-træner roser rekord-Højbjerg

I de fire af opgørene tilmed blot som indskifter i kampens slutfase, men en enkelt gang - mod Augsburg for nylig - blev det til fuld spilletid i Bundesligaen, da Bayern allerede havde sikret sig mesterskabet og skuffende tabte kampen mod Augsburg med et reservespækket mandskab.

Bayern München er uden målmand Manuel Neuer, der er småskadet og afløses af tredjevalget, blot 20-årige Lukas Raeder, idet også reservekeeper Tom Starke er skadet.

Men ellers stiller Bayern i stærkest mulige opstilling: Raeder - Lahm, Boateng, Dante, Alaba - Schweinsteiger - Robben, Müller, Kroos, Ribery - Mandzukic

Se også: Dortmund er klar til tysk pokalfinale

Bayern er forsvarende pokalmester og storfavorit i semifinalen mod Kaiserslautern fra den næstbedste liga.

Kampen spilles kl. 20.30, og udviklingen i både den og resten af aftenens kampe kan følges på ekstrabladet.dk's liveside.

0 kommentarer
Vis kommentarer