Tysk klub henter lille-Hazard

Borussia Mönchengladbach er få detaljer fra at tilknytte Thorgan Hazard, der er lillebror til VM-profilen Eden med samme efternavn

Thorgan Hazard skal spille i Bundesligaen den kommende sæson. (Foto: AP)
Thorgan Hazard skal spille i Bundesligaen den kommende sæson. (Foto: AP)

Oprustningen til den kommende sæson er så småt i gang rundt omkring i de europæiske ligaer, hvor klubberne arbejder på at få trupperne endeligt på plads.

I Tyskland har Borussia Mönchengladbach i den forbindelse fundet plads til forstærkning på den offensive midtbane, hvorfor belgiske Thorgan Hazard kun er detaljer fra at skrive under på en lejeaftale med klubben. Det skriver den tyske avis Express.  

Se også: Hjulmand går på spillerjagt  

Hazard er oprindelig ejet af Chelsea, som også har papir på spillerens noget mere berømte storebror, Eden, der i øjeblikket folder sig ud med det belgiske landshold til VM i Brasilien. Så stor en scene har det to år yngre familiemedlem endnu ikke begået sig på, men mindre kan også gøre det.

Således har et særdeles succesfuldt lejeophold i belgiske Zulte-Waregem den forgangne sæson nu banet vejen for endnu et skridt op af karrierestigen, og i Bundesligaklubben glæder man sig over den kommende tilgang.

- Blækket på papiret er endnu ikke tørt, men vi er nået til aftale med spilleren og Chelsea. Vi glæder os over, at en så talentfuld, ung og lovende spiller som Thorgan har valgt os. Vi har lånt ham indtil 2015, og hvad der derefter sker, vil vi få at se, siger Gladbachs sportsdirektør Max Ebert til Express.

Se også: Bayern forlænger med to stjerner  

Det belgiske talent ankommer til en klub, der i de seneste år har gennemgået en rivende udvikling og efterhånden må anses for at være en fast del af det felt, der følger lige efter topklubberne i Tyskland.

Senest blev det til en sjetteplads i ligaen, hvilket betyder, at Hazard - akkurat som tilfældet var i forrige sæson - skal ud og spille Europa League i det kommende efterår.

Debuten i Bundesligaen kan falde 23. august, hvor Mönchengladbach åbner den nye sæson på hjemmebane mod Stuttgart.

0 kommentarer
Vis kommentarer