VM udskyder Hjulmands køb

Kasper Hjulmand har ønskesedlen klar: Mainz skal have en målmand, en forsvarsspiller og to offensive spillere.

Kasper Hjulmand må vente med at hente nye spillere på grund af VM-slutrunden (Foto: AP)
Kasper Hjulmand må vente med at hente nye spillere på grund af VM-slutrunden (Foto: AP)

Med lidt over en måned til Kasper Hjulmands debut i Bundesligaen mangler den danske træner endnu at gøre et par handler, før Mainz-truppen til den kommende sæson er klar.

På klubbens officielle hjemmeside meddeler Mainz således, at Hjulmand har fire ønsker tilbage på sin ønskeseddel for dette transfervindue. Den danske træner vil gerne have tilgang af en målmand og to offensivspillere samt en midtstopper, der også kan begå sig som back.

I den optimale verden var handlerne allerede på plads, men Kasper Hjulmand medgiver, at transfermarkedets mekanismer er forsinket på grund af VM-slutrunden.

Se også: Kasper Hjulmand må opgive Bjelland

- I et VM-år er det altid særligt vanskeligt. Først når VM-spillerne er tilbage, slår de store klubber sig løs, og markedet kommer for alvor i gang, siger Kasper Hjulmand til Mainz' officielle website.

Senest er blandt andre Andreas Bjelland fra Twente samt AaB's Nicolai Thomsen blevet sat i forbindelse med Mainz, hvilket giver rigtig god mening i forhold til Hjulmands ønsker om en forsvarsspiller, der kan spille flere positioner samt en offensivspiller.

Det har dog været fremme, at Mainz ikke har råd til at betale den pris, som Twente forlanger for Andreas Bjelland.

0 kommentarer
Vis kommentarer