Transferbombe: William Kvist skifter til England

William Kvist har mandag aften skrevet kontrakt med Wigan fra den næstbedste engelske række

William Kvist skifter fra Stuttgart til Wigan (Foto: PA)
William Kvist skifter fra Stuttgart til Wigan (Foto: PA)

Noget af det fedeste ved Deadline Day er de transfers, som pludselig dukker op ud af det blå. Sådan en har mandag aften lidt i 22 set dagens lys, og det er med en dansker i centrum. William Kvist, der i løbet af dagen har været sat i forbindelse med FC København og Elche, skifter til Wigan fra den næstbedste engelske række.

Wigan bekræfter på klubbens hjemmeside, at William Kvist tiltræder på en et-årig lejeaftale, og det vil sige, at danskeren definitivt har spillet sin sidste kamp for Stuttgart. Om et år udløber hans aftale med den tyske klub nemlig.

- William er en spiller, jeg kender fra min tid i Norge, da FC København mødte Lillestrøm i Royal League finalen. Han er en top international midtbanespiller på toppen af karrieren, og vi er meget glade for at få ham.

- Han kender fodboldkulturen her i landet, eftersom han tørnede ud for Fulham i sidste sæson, og vi er glade for, at vi har fået ham på dette stadie af karrieren. Han tilfører erfaring, rutine og selvfølgelig konkurrence på vores midtbane. Vi er glade for, at han er kommet ombord, siger Wigan-manager Uwe Rosler.

William Kvist er den første dansker i Wigan siden 2004, hvor Per Frandsen tørnede ud for Wigan.

Husk du kan følge transfervinduets lukning live her

0 kommentarer
Vis kommentarer