Annonce:
Annonce:

Efter opråb: Højbjerg starter inde for Bayern

Pierre Emile Højbjergs bøn om spilletid er blevet hørt. Danskeren starter inde for Bayern i lørdagens kamp mod Werder Bremen

Pierre Emile Højbjerg starter inde for Bayern, der lørdag møder Werder Bremen. (Foto: AP)
Pierre Emile Højbjerg starter inde for Bayern, der lørdag møder Werder Bremen. (Foto: AP)
Annonce:
Følg Fodbold

Der har været skrevet og sagt meget om Pierre Emile Højbjerg i den seneste tid. Ikke mindst med hovedpersonen selv som afsender.

I forbindelse med opgaverne for landsholdet mod Albanien og Portugal skød det 19-årige talent brystet frem og bebudede, at han ville forlade Bayern, hvis ikke han fik tilsagn om at få en mere fast rolle på holdet.

Højbjerg meldes på vej til Bundesligaklub

Den kontante udmelding skulle ikke forståes som nogen trussel, men det var et tydeligt opråb og en klar konstatering fra en knægt, der ved, hvad han vil med sit liv - og ikke har tid til at vente på at nå sine mål.

Men disse kan måske stadigvæk indfries i den sydtyske storklub. For lørdag har Bayern-manager Pep Guardiolia valgt at lade Højbjerg være en af de 11 startende i opgøret mod Werder Bremen hjemme på Allianz Arena.

Nicklas Bendtner sat af

Annonce:

Dermed ser danskerens bøn om mere spilletid ud til at være blevet hørt. I hvert fald for en stund. Og med spillere som Philipp Lahm, Xabi Alonso og Mario Götze omkring sig skulle der være god støtte at læne sig op af med henblik på at opnå en succesoplevelse.

Værre ser det ud for Bundesligaens øvrige danske spillere. Leon Andreasen er skadet og er derfor ikke med for Hannover, mens Nicklas Bendtner også er blevet forbigået til Wolfsburgs opgør mod Freiburg.

Hjulmand er tæt på bundesligarekord i Mainz

På trænerfronten kan der dog også høstes dansk succes denne lørdag. Lykkes det Kasper Hjulmand at føre Mainz til point hjemme mod Augsburg vil han sætte Bundesliga-rekord i klubben, som i så fald ville være ubesejrede i de otte første runder i denne sæson.

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: