Augsburg: Derfor henter vi Pierre-Emile

Bundesligaens nummer seks ser frem til at få glæde af den danske landsholdsspillers kvaliteter i foråret

Pierre-Emile Højbjerg skal frem til sommer slå sine folder i Augsburg, der er svært begejstrede over tilgangen af danskeren. (Foto: Lars Krabbe)
Pierre-Emile Højbjerg skal frem til sommer slå sine folder i Augsburg, der er svært begejstrede over tilgangen af danskeren. (Foto: Lars Krabbe)

Det vækker stor glæde hos fodboldklubben FC Augsburg, at den danske landsholdsspiller Pierre-Emile Højbjerg har sagt ja til at lade sig udleje til klubben i resten af sæsonen.

- Det glæder os, at Pierre-Emile trods adskillige bejlere har valgt FC Augsburg, fordi han er overbevist om, at han kan videreudvikle sig hos os, siger Stefan Reuter, Augsburgs sportslige forretningsfører, til klubbens hjemmeside.

Pierre-Emile Højbjerg skifter som ventet Bayern ud med Augsburg i resten af sæsonen. (Arkivfoto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Officielt: Højbjerg udlejes fra Bayern til Augsburg

Den danske Bayern München-spiller kommer i foråret til at optræde hos Bundesligaens nuværende nummer seks, efter at han i efteråret havde svært ved at tiltvinge sig en fast plads på holdet hos de tyske mestre.

Konkurrencen er ikke nær så hård hos Augsburg, som ser frem til at få 19-årige Pierre-Emile Højbjerg ind på holdet.

- Med ham får holdet ikke kun mere kvalitet, det bliver også mere fleksibelt, så vi kan omstille os, når der er spillere, vi ikke har til rådighed, siger Stefan Reuter.

Pierre-Emile Højbjerg har ud over lejeaftalen med Augsburg også forlænget sin kontrakt med Bayern München med to år, så den løber frem til sommeren 2018.

Tysk fodbold Jubler over Højbjerg: Han er en vild spiller

0 kommentarer
Vis kommentarer