Annonce:
Annonce:

Avis: Dansker kan lande kæmpe job

Mike Tullberg kan lande et kæmpe trænerjob i Tyskland til sommer. Europa League-vinderne fra Eintracht Frankfurt vil have ham.

Mike Tullberg er på blokken i Frankfurt. Ralf Treese/DeFodi Images/Ritzau Scanpix
Mike Tullberg er på blokken i Frankfurt. Ralf Treese/DeFodi Images/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg Fodbold

Som aktiv begrænsede Mike Tullbergs karriere sig til et ikonsk mål på saksespark for AGF på Brøndby Stadion, men danskerens trænerkarriere ser ikke ud til at have nogen begrænsninger.

37-årige Mike Tullberg er lige nu cheftræner for U19-holdet i Borussia Dortmund, og selv om han er lever et trænerliv væk fra det skarpeste rampelys, er der allerede mange, der har noteret sig hans navn.

Til sommer kan Mike Tullberg lande sit første trænerjob på seniorplan - og hvilket et!

Den store tyske avis Bild skriver, at de forsvarende Europa League-vindere fra Eintracht Frankfurt har udset sig Mike Tullberg som afløser for Oliver Glasner. 48-årige Glasner er én af de mest eftertragtede trænere i Europa, og i Frankfurt har man erkendt, at det bliver svært at holde på ham længere end til sommer. Blandt andre Tottenham bejler til den østrigske træner.

Mike Tullberg beskrives af avisen som en uhyre talentfuld træner, der især er dygtig til at motivere sine spillere. Han sammenlignes med ingen ringere end Jürgen Klopp.

Mike Tullberg blev U19-træner i Dortmund i sommeren 2020, og af 51 kampe har han vundet 42. Hans pointsnit på 2,59 gør ifølge Bild, at danskeren er den mest succesfulde U19-træner nogensinde i tysk fodbold.

Under Mike Tullberg har blandt andre kæmpetalentet Youssoufa Moukoko udviklet sig enormt. Det samme har en spiller som 18-årige Jamie Bynoe-Gittens, der i denne sæson har scoret tre mål i Bundesligaen for Dortmund.

Mike Tullbergs kontrakt som U19-træner i Borussia Dortmund løber frem til sommeren 2026.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Vi kan li' 'røvhuller' på skærmen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: