Bayern bekræfter aftale med Højbjerg-konkurrent

Bayern München forstærker sig med midtbanespilleren Arturo Vidal fra Juventus. Lægetjek og underskrift mangler

Den tyske mesterklub Bayern München har købt stort ind i Juventus.

Det bekræfter tyskernes bestyrelsesformand Karl-Heinz Rummenigge torsdag på et pressemøde i Guangzhou i Kina, hvor Bayern München er på turné i forbindelse med truppens sæsonforberedelser.

- Jeg kan bekræfte, at vi har en aftale med begge parter - både Juventus og spilleren. Kun lægetjekket og underskrifterne på kontrakten mangler, fortæller Rummenigge ifølge nyhedsbureauet dpa.

Ifølge bestyrelsesformanden vil Arturo Vidal formentlig slutte sig til truppen i næste uge, hvis lægetjekket går glat igennem.

Arturo Vidal har spillet 69 landskampe for Chile, som vandt Copa America tidligere på sommeren. Før han kom til Juventus og vandt fire italienske mesterskaber i træk, spillede chileneren i Bundesligaklubben Bayer Leverkusen.

Indkøbet af Arturo Vidal forstærker en allerede stærk midtbane i Bayern München. Fra midtbanen solgte klubben dog Bastian Schweinsteiger til Manchester United tidligere i dette transfervindue.

Højbjerg får en alvorlig konkurrent i Bayern München med indkøbet af stjernen Arturo Vidal. (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Smut, Højbjerg! Guardiola satser ikke på dig

19 kommentarer
Vis kommentarer