Bayern bekræfter: Højbjerg bliver her

Den danske landsholdsspiller vender tilbage til de tyske mestre efter et lejeophold i Augsburg. Det bekræfter den sydtyske klub

Højbjerg vender tilbage til Bayern. (Foto: Lars Poulsen)
Højbjerg vender tilbage til Bayern. (Foto: Lars Poulsen)

Hvor spiller Pierre Emile Højbjerg i næste sæson?

Det har været en af de helt store samtaleemner i de danske sportsmedier de sidste mange uger, men også den tyske presse har interesseret sig for det store midtbanetalent.

Pierre-Emile Højbjerg bliver og tager kampen op i Bayern München. (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Jagtet af storklubber: Her skal Højbjerg spille

Den 19-årige dansker har været lejet ud til Bundesliga-klubben Augsburg det sidste halve år, og det store spørgsmål har været, om Højbjerg skulle udlejes igen i næste sæson eller returnere til Bayern München.

På rygtebasis har den danske landsholdsspiller været et emner i flere andre klubber i den bedste tyske række - blandt andet Bayer Leverkusen og Dortmund skulle have meldt sig på banen som ny arbejdsgiver.  Men nu stopper Bayern alle spekulationerne.

Pierre-Emile Højbjerg kan være tæt på Dortmund. (Foto: AP) Tysk fodbold Højbjerg nærmer sig Dortmund

De tyske rekordmestre meddeler nemlig på deres hjemmeside, at Højbjerg med sikkerhed vender tilbage til Bayern igen.

- Pierre er blevet modnet det sidste halve år. Vi er meget taknemlige for, at Augsburg har hjulpet ham med at tage de skridt, udtaler klubbens sportschef Matthias Sammer.

Højbjerg har kontrakt med Bayern indtil sommeren 2018.

6 kommentarer
Vis kommentarer