Bayern-boss bekræfter: Højbjerg-rival på vej i kæmpe handel

Flere medier er enige om, at Juventus-stjernen Arturo Vidal skifter til Bayern München. Og nu udtaler klubbens ledelse selv, at der bliver arbejdet på højtryk på en transfer

Bayern Münhcen er tæt på at hente Arturo Vidal. De bekræfter klubben selv. (Foto: AP)
Bayern Münhcen er tæt på at hente Arturo Vidal. De bekræfter klubben selv. (Foto: AP)

Bayern München kan snart forstærke midtbanen markant med en verdensstjerne.

Torsdag kunne flere italienske og tyske medier noget opsigtsvækkende fortælle, at Juventus-stjernen Arturo Vidal var tæt på et skifte til Bayern München. Rygterne gik på, at Vidal og den tyske storklub var enige om de personlige vilkår, mens de to klubber stadig ikke var noget til enighed om en transfersum.

Juventus krævede små 300 millioner kroner for den chilenske stjerne, mens Bayern kun var villige til at betale 223 millioner kroner.

Højbjerg får sandsynligvis en ny holdkammerat - og konkurrent - i Arturo Vidal. (Foto: AP) Tysk fodbold Skidt nyt for Højbjerg: Bayern tæt på Juve-stjerne

Endnu er intet officielt, men nu slår Bayerns sportsdirektør Karl-Heinz Rummenigge fast, at tyskerne arbejder hårdt på at lukke handlen.

- Jeg kan endnu ikke bekræfte noget i forhold til Vidal, men jeg kan sige, at vi er meget interesseret i en spiller som ham. Forhåbentligt vil han underskrive snart, sagde Rummenigge til pressen, da Bayern-truppen tjekkede ind i lufthavnen i München på deres vej til opstarts-turnéen i Kina.

Det er nu ikke fordi, Bayern mangler klassespillere på midtbanen. Xabi Alonso, Thiago, Javi Martinez, Thomas Müller, Phillip Lahm, Sebastian Rode og danske Pierre-Emile Højbjerg er alle muligheder på midten af banen for træner Pep Guardiola.

Intl. fodbold Fodboldstjerne anholdt for spirituskørsel

Arturo Vidal kan dog uden tvivl forstærke ethvert hold, og chileneren er mere end velkommen i det sydtyske, hvis man spørger Bayerns stærke midtstopper Jerome Boateng.

- Han er en af de bedste midtbanespillere i Europa. Jeg ved ikke, hvordan situationen er mellem ham og Bayern i øjeblikket, men han er en fantastisk og interessant spiller, og det ville være godt at få ham til klubben, sagde verdensmesteren ifølge Sport 1.

Arturo Vidal har tidligere i sin karriere optrådt i Bundesligaen. Fra 2007 til 2011 tørnede han ud for Bayer Leverkusen, før han skiftede til italienske Juventus.

Pierre-Emile Højbjerg sammen med blandt andre Viktor Fischer under U21-slutrunden i Tjekkiet. (Foto: Lars Poulsen) Tysk fodbold Verdensstjerne imponeret over dansk stortalent

Højbjerg er tilbage i Bayern igen efter et halvt år som udlejet i Augsburg. (Foto: AP) Tysk fodbold Her er Højbjergs nye rolle efter Schweinsteiger-exit

Arturo Vidal kom i søgelyset under sommerens Copa America i hjemlandet Chile, da han kørte galt, mens han var påvirket af alkohol. Det gik dog ikke mere galt, end at han og resten af det chilenske landshold kunne hjemtage titlen for første gang efter finalesejr på straffespark over Argentina.

TV: Se Vidals tårevædede takketale til nationen

9 kommentarer
Vis kommentarer