Bayern-eufori: Ingen slinger i guld-gyser

Bayern München topper med fem point ned til Dortmund i guldkampen efter pligtsejr hjemme over Hannover

Bayern München er et point fra mesterskabet efter en pligtsejr på 3-1 hjemme over Hannover. Foto: Michael Dadler/Ritzau Scanpix
Bayern München er et point fra mesterskabet efter en pligtsejr på 3-1 hjemme over Hannover. Foto: Michael Dadler/Ritzau Scanpix

Bayern München ligner et mandskab, der er på vej mod det tyske mesterskab, efter at klubben hjemme slog bundproppen Hannover 96 3-1 lørdag.

Dermed topper Bayern München ligaen med fem point ned til Borussia Dortmund, der senere lørdag er på pointjagt ude mod Werder Bremen.

Når den kamp er spillet, resterer der to spillerunder for begge hold.

Det har ellers haltet lidt på det seneste, hvor Bayern senest fik uafgjort, mens Dortmund tabte lokalderbyet hjemme til Schalke 04.

For gæsterne var lørdagens nederlag et slag i ansigtet.

Hannover ligger sidst og har seks point op til at redde sig en playoffkamp om overlevelse. Den plads indtager Stuttgart, som tabte 1-3 til Hertha Berlin lørdag.

De to klubbers målscore er næste lige, og derfor er intet afgjort endnu.

Bayern øjner sit mesterskab nummer 29 i alt, og kravet var point for at holde afstand til Dortmund.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Tre Bayern-scoringer var mere end rigeligt til at sikre triumfen hjemme over bundproppen Hannover. Foto: Christof Stache/Ritzau Scanpix
Tre Bayern-scoringer var mere end rigeligt til at sikre triumfen hjemme over bundproppen Hannover. Foto: Christof Stache/Ritzau Scanpix
 

Robert Lewandowski sørgede da også for at bringe Bayern foran efter 27 minutter, da han steg til vejrs i feltet og headede bolden i mål efter et flot indlæg fra Joshua Kimmich.

Dermed nåede ligaens topscorer op på sæsonens mål nummer 22.

En tørt hug uden for feltet med fem minutter igen af halvlegen sikrede hjemmeholdet en føring på 2-0, da Leon Goretzka trykkede af og hamrede bolden i mål.

Det var pausestillingen, og det så komfortabelt ud for Bayern, der egentlig blot skulle lade være med at dumme sig i anden halvleg.

Den var dog ikke mere end fem minutter gammel, førend dommeren måtte have hjælp fra videobilleder. Spørgsmålet var, om Jérôme Boateng ulovligt førte bolden med hånden i feltet.

Det blev status, og Hannover fik tilkendt et straffespark, som Jonathas de Jesus omsatte til en 1-2-reducering.

Fire minutter senere var målscorerens kamp dog forbi, da han fik sin anden advarsel og dermed rødt kort for at ramme Kimmich i ansigtet med hånden, da de to spillere var i nærkamp om bolden.

Se også: Forfærdelig afslutning for Yussuf og Leipzig

Se også: Wow, se den vilde Frankfurt-tifo

Fuglsang kørte i favnen på sin kone, Loulou, da han krydsede stregen som vinder af forårsklassikeren Liège-Bastogne-Liège i april. Foto: Eric Lalmand/AFP/ Ritzau Scanpix. Sport og Spil Rolex og Porsche: Fuglsang bliver mangemillionær

Alexander Zorniger fik 22 Superliga-kampe i spidsen for Brøndby i denne sæson, før han fik en fyreseddel. Foto: Lars Poulsen/Polfoto Sport og Spil Sidste år er længe siden: Det sendte Brøndby i bakgear

3 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere